francia manikűr ezüst végekkel

A francia manikűr ultrasikkes téli verziója téged is le fog venni a lábadról

Kipróbálnál egy kis ünnepi hangulatot árasztó, de mégsem túl karácsonyi körömdíszítést? Akkor az ezüstös köröm lehet a te utad!


Ha eddig nem gondoltad volna: az ezüst nem kizárólag az ékszerkollekciód, a karácsonykor előkerülő fémes csizmák vagy a flitteres karácsonyi partiruhák színe. A körmeid is simán bekapcsolódhatnak ebbe a körbe!

A klasszikus francia manikűr ünnepi változata lehet merészebb, de visszafogottan elegáns is. Ideális választás, ha szeretnéd feldobni a megjelenésedet, de nem szeretnél tetőtől talpig diszkógömbnek öltözni. Ráadásul nem is igényel túl nagy erőfeszítést − mindössze egy ezüstszínű körömlakkra vagy ezüstszínű csillámporra, valamint az alaplakkra és a fedőlakkra van szükséged.

Persze, ha szeretnél hozzá egy ki extra mintát, irány a kedvenc körmösöd a krómozott manikűrötleteiddel felfegyverkezve! Mindenesetre most összegyűjtöttük neked kedvenc ezüsthegyű körömdizájnjainkat, hogy inspiráljunk egy kicsit.

​1. Klasszikus ezüstszínű köröm

Ez a szett lehet, hogy egyszerű, de így is szemet gyönyörködtető, és ez a matt hatás mostanában trendi. Itt is, mint a francia manikűrnél, csak a hegyeket díszítik ezüstszínű körömlakkal, az alaplakk pedig tiszta vagy nagyon világos rózsaszínű marad.

​2. Ezüstszínű eső

Ez a csillámos körömdizájn ugyanolyan elegáns, mint a francia manikűr, de partiképesebb. Ehhez először vond be nude színű lakkkal a körmöt, majd vigyél fel ezüstszínű csillámrészecskéket a köröm hegyére (legjobb, ha kozmetikai szivaccsal csinálod). Az alaplakknak még egy kicsit ragacsosnak kell lennie ahhoz, hogy a csillámok felragadjanak. Majd fixáld fedőlakkal.

​3. A rozé találkozik az ezüsttel

Ehhez a körömdizájnhoz rozé és ezüstszínű lakkokra van szükséged. Először vigyél fel alaplakkot a körmökre, majd vidd fel a rozé színű lakkot. Díszítsd a hegyeket az ezüst lakkkal, és fejezd be egy újabb fedőlakkal az egész körmöt. A rozé igazán finom hatást kölcsönöz ennek a manikűrnek.

​4. Vidám és játékos

Szintén gyönyörű amikor a ropogós ezüst tippeket egy másik körömdizájnnal kombináljuk. Imádjuk ezt a félhold alakú manikűrt − a krómzöld extra ünnepélyesen mutat az ezüsttel.

​5. Elegáns ezüstszínű szegély

Igaz, ez nem éppen egy ezüstös tipp − de ez a finom vonalú körömdíszítés egy kis pluszt ad a hagyományos francia manikűrhöz. Jobb, ha a profikra bízod, hacsak nem rendelkezel rendkívül biztos kézzel.

​6. Ezüstös parti körmök

Imádjuk az ezüstös tip trendnek ezt a változatát, amely a fémes ezüstöt nagy csillám pöttyökkel párosítja. Milyen aranyosan mutat egy hangulatos szürke kötéssel.

​7. Ezüst lángok

Rövid körmökre is varázsolhatsz kreatív francia manikűrt ezüsttel. Mit szólnál a lángokhoz?

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Shutterstock