Gigi Hadid

Gigi Hadid drogériás pirosító-kombinációja lehet a nyár bőrszíne

Van valami a nyári sminkekben, ami egyszerűen másképp üt, és Gigi Hadid is kihasználja ezt a jelenséget. Instagramjára posztolt egy képet, miután megalkotta a saját „tökéletes" fantáziaárnyalatát, amit ő „nyári csók-pírnak" nevezett el.


A modell a képen kint pózol a tűző napsütésben egy medence mellett. A fotón Gigi lazán, kissé még nedvesen és napszárítva viseli új bobját, hagyva, hogy természetes textúrája tegye a dolgát. Haját pedig egy ugyancsak laza, de mégis lenyűgöző sminkkel párosította.

Bőre frissnek és természetesen bronzosnak tűnik, a szemei teljesen sminkmentesek, a szemöldöke tökéletesen a helyére kefélve, fényes ajkai csillognak. De az igazi pluszt rózsás arcai adják.

Gigi úgy néz ki a képen, mintha a rózsaszín, a barack és a bronzos árnyalatok tökéletes keverékét használta volna, hogy egy ködös, napszítta nyárhoz méltó pírt hozzon létre. Azt is megosztotta, hogy valójában három árnyalatot kevert össze, hogy pontosan ezt a hatást érje el.

Just add Sunkisser 🌞 @maybelline's perfect summer-kiss blush 🌅

− írta a modell a poszt alá − amelyet a márkával való fizetett együttműködésként jelölt meg.

Ettől függetlenül az árnyalat és az áttetsző, bőrszerű finish gyönyörű, így kíváncsiak voltunk a részletekre is.

Ma blazing blush-t [igazi babarózsaszín] / city sizzle-t [korallos barack] és electric bronze-t [aranyos bronz] használtam

− osztotta meg a high street pirosítóról − ami drogériákban is beszerezhető.

A 3. dián látható bolyhos ecset alapján úgy gondoljuk, hogy az arcán végig, majd a halántéka felé haladva kente fel a pirosítókat, hogy egy kicsit természetesebb végeredményt kapjon.

Úgy tűnik, megvan a tökéletes nyári pirosító árnyalatod!

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia