Egy Gucci-üzlet kirakata

Öltöztesd Gucciba az otthonod! — megjelent az új termékcsalád

A világhírű luxusmárka már 2017 óta kínál lakberendezési tárgyakat és kiegészítőket, az új kollekcióval pedig még magasabbra emelkedett a vállalkozás színvonala. A Gucci bemutatta a Décor névre keresztelt termékcsaládját.


Többek között székeket, párnákat, tapétákat és kerámiakülönlegességeket sűrítettek bele az új megjelenésbe, azonban néhány extrával is meglepték a rajongókat és gyűjtőket. A kiegészítők között most már egy egyedi illattal ellátott gyertyát is beszerezhetnek a vásárlók a Gucci üzleteiből.

„A kollekcióban megtalálhatók igazi csecsebecsék is, így virágos, pillangós tálcák, dobozok, kristálypoharak, ezüstözött, méh és oroszlánfigurával ellátott étkészletek”

— olvashatjuk a Roadster oldalán.

A tapéta tekintetében virágos, valamint geometrikus mintázatot választottak a tervezésnél, amely elüt az átlagtól, viszont pont így kölcsönöz különleges hatást minden nappaliba. A kanapé, valamint a kárpitozott fotelek mind bükkfa lábakon állnak.

A fotelekre a márka saját emblémájával ellátott, vagyis GG-monogrammal díszített párnákat helyeztek, a takarók pedig finom gyapjú, selyem és len kombinációjából lettek megalkotva. A fotelek fő különlegessége, hogy selyemből készült előlapot kaptak, emellett pedig aranyozott szegélyek és csicsás bolytok díszítik.

Nyitókép: Shutterstock