Gucci Cadillac modell autó és csomagolása

Itt a Gucci és a Hot Wheels közös mini Cadillacje

Fennállásának századik évfordulóját ünnepli a Gucci, és ebből az alkalomból egy tőlük szokatlan terméket dobnak piacra: a Hot Wheelsszel együtt egy modellautót terveztek a gyűjtők számára.

A modellautók nem feltétlenül csak gyermekeknek készülnek, hiszen rengeteg felnőtt hatalmas gyűjteménnyel rendelkezik, és előszeretettel figyeli az újabb megjelenéseket.

A Mattel egy 1945-ben alapult vállalat, és többek között az ő termékei a Barbie baba és a Hot Wheels játékkocsik, amik 1960 óta a cég húzótermékei, és mind a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek.

A Gucci divatház centenáriumát megünnepelve egy közös terméket dobtak a piacra, ami nem más, mint a Gucci Cadillac, gyűjtői kiadású kisjármű. A Hot Wheelsnek ez az első luxusmárkával való együttműködése.

A tervezők olasz hangulatot adtak az 1982-es Cadillacc Sheville-nek. A korlátozott példányszámú darab teljesen fém öntvényből készült, valamint Real Riders abroncsokkal van ellátva. A kiskocsi ülésein megtalálható arany-színű csövek, valamint a GG logók is gyönyörű részletességgel vannak elkészítve.

Különlegessége kiterjed a csomagolásra is. Az 1:64 méretarányú példányt egy üveg dobozkában érkezik, amiben mint egy múzeumi remekművet lehet tárolni, ezt a mini vitrint még a Gucci védjegyének számító zöld színű papírral burkolták be.

Ez a különleges, nem gyerekek kezébe való játék nemsokára megvásárolható lesz 120 dollárért, ami forintba átszámítva 37 ezer Ft körül mozog.

Forrás: The Drive