Taylor Swift

Taylor Swift az új Deadpool-filmben? Ryan Reynolds elárulta az igazat

A Taylor Swift-összeesküvés-elméletek nem ismernek határokat. A szupersztárról gyakran pletykálnak, hogy valamit tartogat a tarsolyában, legyen az egy új album, a következő Taylor's Version újrafelvétele, vagy akár egy váratlan filmben való szereplés. És bár a Swiftiek általában ügyesen nyomoznak az Easter Eggek után, néha ők is tévednek.


Július 22-én Ryan Reynolds egy E! interjúban foglalkozott azokkal a pletykákkal, amelyek szerint Swift feltűnik majd a Deadpool & Rozsomák című filmben:

Egyszer és mindenkorra elmondom, hogy a cameo dolog Taylorral, mert ő a barátunk − nem lesz benne a filmben.

Az a hír járta, hogy Swift feltűnik majd a készülő filmben, miután Reynoldsszal, Hugh Jackmannel és Shawn Levy rendezővel együtt részt vett egy Kansas City Chiefs meccsen.

Levy korábban, októberben még szemérmesen nyilatkozott a pletykáról, ami csak tovább szította a találgatásokat:

Ez Taylorral kapcsolatos. És az MCU-val kapcsolatos. Nem vagyok hülye. Várni kell és meglátjuk.

A film IMAX plakátján a két szuperhős kézen fogva és barátságkarkötőt viselve volt látható, amit Swift népszerűsített az Eras turnéja során. Ez újra felerősítette a pletykákat, miszerint ő alakítja majd Dazzlert, az egykori X-Men karaktert, akivel a rajongók 2015 óta összekötik őt. De úgy tűnik, ez nincs benne a pakliban − legalábbis egyelőre.

Taylor Swift, Blake Lively, Ryan Raynolds

Fotó: Getty Images

Bár Swift nem fog szerepelni a Deadpool & Rozsomákban, ahogy azt néhány rajongó feltételezte, Reynolds reméli, hogy egy nap csatlakozik Deadpool világához. Ahelyett, hogy átvenné a régóta pletykált Dazzler szerepét, úgy gondolja, Swiftnek egyszerűen csak a következő Deadpoolnak kellene lennie, ha egyszer elkészül.

Ha valaha is abbahagynám, jó Deadpool lenne belőle

− mondta egy külön interjúban a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban.

Swift távolléte ellenére Reynolds megígérte, hogy a film más meglepetéseket is tartogat, amelyekért a rajongók izgatottak lesznek:

Azt mondom − nem annyira cameók, mint inkább meglepetések vannak benne.

Az egyik ilyen cameo a felesége, és Swift közeli barátnője, Blake Lively lehet, aki a pletykák szerint Lady Deadpoolt alakítja majd az új filmben. Ha ez igaz, akkor egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy Swift bújjon Deadpool bőrébe.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Getty Images