Ryan Gosling a Kaszkadőr című film Los Angeles-i premierjén a hollywoodi Dolby Theaterben az Egyesült Államokban 2024. április 30-án

Ryan Gosling szuper tippjétől még krémesebb lesz a humusz

Úgy tűnik, a színész nemcsak a filmvásznon mozog otthonosan, hanem a konyhában is.

Ryan Gosling nemrég Emily Blunttal adott közös interjút az iMDb-nek új filmjük, A kaszkadőr kapcsán, melyben szóba került egy szuper recept is. Miután Blunt a színész kiváló sütési képességeivel viccelődött, Gosling elárulta, hogy tud egy különleges titkot a krémes humusz elkészítéséhez.

A zseniális tippet, amellyel a valaha volt legkrémesebb házi humuszt készíthetjük el, végtelenül egyszerű:

adjunk egy jégkockát a humusz hozzávalóihoz, mielőtt összeturmixolnánk őket, ettől az még simább és krémesebb lesz.

De honnan ered az ötlet?

„Volt egy marokkói éttermem, és megtanultam, hogy ha víz helyett jeget teszel a humuszba, miközben turmixolod, sokkal krémesebb lesz”

– mondta Gosling az interjúban.

Az általa említett marokkói étterem a Tagine Beverly Hills, amelynek Gosling a tulajdonosa Ben Benameur séffel közösen.

@imdb *searches for a non-creepy way to say we want to try one of Ryan's muffins* #TheFallGuy #RyanGosling #EmilyBlunt ♬ original sound - IMDb

Számos híresség, köztük Meryl Streep, Keanu Reeves és John Malkovich is megfordult mát az étteremben – lehet, hogy pont a krémes humusz az, ami a hírességeket oda vonzza?

De miért lesz a jégtől krémesebb a humusz? Általában jégvizet vagy aquafabát (csicseriborsóvizet) csepegtetnek lassan a turmixgépbe, hogy segítsük a krémes állag kialakulását. A jégkockák használatával azonban az előző lépés kihagyható, mivel a jég segít emulgeálni a csicseriborsót és megkeményíti az olajat, így merev, sűrű, krémes végeredményt kapunk.

(Kitchn)

Nyitókép: Shutterstock