Eva Mendes és Ryan Gosling

Ryan Gosling és Eva Mendes soha nem mutatkozik együtt a vörös szőnyegen − ez az oka

Eva Mendes a vasárnap estét férje, Ryan Gosling támogatásával töltötte − de más celebpartnerekkel ellentétben ő nem jelent meg az Oscar-gálán. Ezzel az A-listás pár egyszer és mindenkorra világossá tette: ők nem szeretnek együtt megjelenni a vörös szőnyegen.


Gosling ehelyett úgy döntött, hogy az édesanyjával, Donna Goslinggal, a húgával, Mandi Goslinggal és a mostohaapjával, Valerio Attanasio-val sétál a vörös szőnyegen. Eva pedig a színfalak mögül támogatta férjét.

Az Instagramon is megosztott meg egy videót, amelyen farmerdzsekiben, farmerszoknyában és fekete sapkában áll az öltözője előtt, és hozzá azt írta: „Mindig a férjem mellett".

Később az este folyamán egy másik képet is posztolt magáról, amelyen férje már legendássá vált I'm Just Ken című előadásának néhány jelmezdarabját viseli.

Egészen az Oscar-gáláig elvitted Ken-t, RG. Most gyere haza, le kell fektetnünk a gyerekeket

− írta hozzá. Gosling pedig az előadása végén megcsókolta az „E" betűs nyakláncát, édes gesztusként a felesége felé.

Mindezen cukiság ellenére sok rajongó még mindig értetlenül áll az előtt, hogy Mendes miért a színfalak mögül támogatja Goslingot, ahelyett, hogy vele sétálna a vörös szőnyegen. A páros 13 éves kapcsolata során mindössze egyetlen eseményen jelent meg együtt − a Túl a fenyvesen című filmjük 2012-es premierjén. És akkor még nem is hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat.

Tavaly Mendes egy Instagram-kommentben elmagyarázta, miért van ez így. Miután egy rajongó megkérdezte, hogy miért nem vettek részt soha rendezvényeken párként, így válaszolt:

Ezeket a fotókat, amiket posztoltam, csak azért tudom kényelmesen közzétenni, mert már eleve kint vannak. Nem kényelmes kitenni a nagyra értékelt magánéletünket a nyilvánosság elé. Még mindig szeretnék egy újabb filmet csinálni vele, bár…

Szóval itt az ideje, hogy elengedjük ezt a témát, elvégre Mendes és Gosling megérdemlik, hogy úgy támogassák egymást, ahogyan ők jónak látják.

Goslingot nemrég a filmkészítés iránti szeretetéről és eddigi karrierjéről faggatták egy interjú során, ő pedig azt mondta:

De a legfontosabb, hogy találkozhattam álmaim nőjével, Eva Mendesszel, és két álomgyermekem született. Arról álmodtam, hogy filmeket készítek, és most a filmek tették álommá az életemet.


Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Profimedia