Ryan Gosling a Barbie egyik jelenetében

Ezt látnod kell: Ryan Gosling Barbie-s bakivideója futótűzként terjed a neten

Ryan Gosling és Margot Robbie egyik a Barbie-s kulcsjelenetének bakivideója bevette TikTok-ot.


A filmben Barbie megjelenik az Álomházában (amelyben Ken vette át az irányítást és átnevezte Mojo Dojo Casa House-ra), hogy úgy tegyen, mintha megbocsátana Ken-nek, és elmondja neki, hogy készen áll arra, hogy a „nem kizárólagos nyitott távkapcsolatos barátnőféléje” legyen. A férfi megjátssza a hűvöset, mielőtt becsukja az ajtót, és azt kiáltja: „Királyság!”. Ez egy nagyszerű jelenet − de úgy tűnik, hogy Gosling a forgatás során más mondatokat is kipróbált.

Ahogy egy vírusosan terjedő TikTok-videóban látható, az egyik emlékezetes felvételen a színész azt kiabálta ugyanitt, hogy „Végre, itt az én szivárványom a vihar végén!", majd hozzátette, hogy Barbie megcsókolta a lelkét.

De amikor az egyik próbán Gosling azt kiabálta, hogy „A turmix az udvarra hozza ezt a fiút!", mindenki elvesztette a fejét − Greta Gerwig rendezőnő kontrollálhatatlan röhögésbe kezdett, Robbie pedig alig tudott valahogy benne maradni a szerepében. Az egyetlen, aki nem reagált hisztérikusan, maga Gosling volt, aki Kenként improvizált tovább, és folytatta: Barbie-t „isteni lányomnak" nevezte.

@anawatches0 Replying to @Gondors Condor i love these bloopers! thanks @Rodney Chang ! i hope they don’t copyright ur next video 🫶🏽 #barbie #barbiemovie #barbietiktok #margotrobbie #ryangosling ♬ original sound - Ana

Néhány néző azt hitte, hogy a „Királyság!", azaz az angol eredetiben „Sublime!”a zenekarra utal, de ahogy a bakikban elhangzó idézeteit, Gosling ezt a sort is improvizálta − csak éppen ez volt az a felvétel, ami végül bekerült a végső verzióba. Az Oscar-jelölt egyébként több jelenete során is improvizált a filmben. Az Associated Pressnek adott júliusi interjújában Robbie elmondta, hogy Gosling maga állt a film néhány legviccesebb Ken-pillanata mögött.

Sok olyan dolog volt, amit Ryan a pillanat hevében csinált, mint például, hogy két napszemüveget vett fel – egyáltalán nem tudtam, hogy ezt fogja csinálni. Vagy a jelenet, amikor Barbie ruháit ledobálja az erkélyről, és közben trükkös Barbie neveket sorol. Őszintén szólva, sírtunk. Nem túlzok

− mondta.

Majd hozzátette:

Ryan becsületére legyen mondva, hogy többször is megríkatta az embereket a nevetéstől ebben a filmben.

Sok rajongó ugyanígy reagált, sőt, néhányan a film egyik legviccesebb jelentének nevezték a „Királyság!" felkiáltást.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia