Margot Robbie és Ryan Gosling a Barbie című film forgatásán 2022. június 28-án a kaliforniai Los Angelesben

Ez volt Margot Robbie vicces kérése, mielőtt leszerződött Barbie-nak

Az egész világ a Greta Gerwig által rendezett, a Mattel ikonikus babájáról szóló élőszereplős Barbie-film bemutatását várja.

A hivatalos trailer múlt hónapban jött ki, mi pedig egyre izgatottabbak vagyunk. Nem csoda, olyan szereplőgárdával, mint Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell, Emma Mackey, America Ferrera és Dua Lipa.

A filmmel kapcsolatban egyre többet olvasni különböző izgalmas híreket, legutóbb például azt, hogy Margot Robbie vicces kérése, melyet a projekttel való szerződés aláírása előtt szabott.

A színésznő a Kelly Clarkson Show-ban nemrég elárulta, hogy egy szívességet kért a filmet rendez Greta Gerwigtől, a Barbie ikonikus álomházával kapcsolatban.

„Követni fogom az elképzeléseidet. Bármit is szeretnél, hogy ez a Barbie-film olyan legyen, csináljuk meg. Kivéve, hogy nekem csak egy szívességem van. Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, lehetne egy olyan Álomházunk, ahol van egy csúszda, ami a hálószobájából lemegy a medencéjébe, mert ez az életcélom”

– idézte fel kérését Robbie.

Margot számára ez azért volt fontos, mert gyermekkorában, egy karácsonykor a Barbie álomházból kihajtható Barbie játszószettet kapta ajándékba.

„Nem arról volt szó, hogy valaha is Barbie-t akartam játszani, vagy arról álmodtam, hogy Barbie leszek, vagy bármi ilyesmi. Ez hülyén fog hangzani, de tényleg nem is gondoltam arra, hogy Barbie-t játsszam, egészen addig, amíg évekig nem dolgoztam a projekten”

– magyarázta Margot a múlt hónapban a Vogue-nak adott interjújában.

A Barbie 2023. július 21-én kerül a mozikba.