Barbie.

A Barbie-film legviccesebb jelentét valójában Ryan Gosling improvizációjának köszönhetjük

A Barbie-film óriásit megy a mozikban, nemrég pedig kiderült, hogy az egyik legviccesebb jelenet Ryan Gosling improvizációjának köszönhető. Vigyázat, a cikk spoilereket tartalmaz!


A közösségi médiában szinte minden a Barbie-moziról szól, számtalan véleményvideó, mém, és egyéb poszt jelent meg a filmmel kapcsolatban.

Egy apró, mégis vicces jelenet azonban a már említett információáradatból is kitűnt, ugyanis Margot Robbie szerint Ryan Goslingnak köszönhető a film egyik legviccesebb sora.

Ez is érdekelhet: Feminista és depresszív: Barbie és a való világ találkozása nem olyan, mint amire számított

Az egyik jelenetben Barbie visszatér az Álomházába – amit addigra Ken a saját mojo dojo casa házává változtatott –, hogy megvitassa vele Barbieland jövőjét.

Amikor Barbie felajánlja neki, hogy hajlandó vele tölteni az estéjét, a férfi otthagyja őt a szalon bejárati ajtajánál, és a fal mögött ezt kiáltja: Királyság!

Az Associated Pressnek adott interjújában Robbie elmondta, hogy a mondat valójában nem szerepelt a forgatókönyvben, és nagy hirtelenjében Gosling találta ki azt.

Ryan sok olyan dolgot csinált, ami a pillanat hevében történt. A forgatáson többször is megríkatta az embereket a nevetéstől

– nyilatkozta a színésznő.

Egy biztos: Gosling híresen jó humora ismét remekül működött, hiszen a rajongók odavannak a szóban forgó jelenetért.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Warner Bros.