Eva Mendes és Ryan Gosling

5 sztárpár, akik titkolják, hogy van gyerekük

Amikor néhány héttel ezelőtt Anne Hathaway a két gyerekéről beszélt egy interjúban, mindenkinek leesett az álla a meglepődéstől.


Mivel a színésznő soha nem beszél a fiairól, nem csoda, hogy az elmúlt években még a létezésükről is megfeledkeztünk. De közel sem Hathaway az egyedüli sztár, aki távol tartja a gyerekeit a rivaldafénytől. Őket vettük most sorra!

​1. Drake

Drake-nek és a korábban pornósztárként feltűnt Sophie Brussaux-nak 2017-ban született gyereke, a rapper azonban egészen 2020-ig titkolta az Adonis névre hallgató kisfiú létezését. Végül egy Instagram-posztban mégis megmutatta fiát.

​2. Gavin Rossdale

Gevin Rossdale-nek és exének, Gwen Stefaninak összesen három gyereke született – a zenésznek azonban van egy negyedik gyereke is, akiről alig tudunk valamit. Gwen Stefani maga is kiakadt, amikor a férjéről megtudta, van egy addig eltitkolt 15 éves lánya, Daisy, akinek édesanyja a brit divattervező, Pearl Lowe.

​3. Arnold Schwarzenegger

Arnoldnak Schwarzeneggernek és exfeleségének, Maria Shivernek összesen négy gyereke született. 2011-ben azonban kiderült, hogy a színésznek van egy házasságon kívüli, 14 éves fia is Schwarzeneggerék házvezetőnőjétől.

​4. Ryan Gosling és Eva Mendes

A 2011 óta egy párt alkotó Gosling és Mendes két gyereket nevel: a 9 éves Esmeraldát és a 7 éves Amadát. Ennél többet azonban nem igazán tudunk róluk, ugyanis a színész házaspár nagyon komolyan veszi a magánéletük védelmét.

​5. Vincent Kartheiser és Alexis Bledel

A Szívek szállodája sztárja és a férje gyerekének érkezéséről csak hat hónappal a születése után szerzett tudomást a média, és a kicsiről a mai napig szinte semmit nem tudunk. Már a pár esküvőjéről se került nyilvánosságra sok információ, de azóta sajnos válásukat is bejelentették.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images