Brad Pitt

Így reagált Brad Pitt fia üzenetére, melyben „világklasszis baromnak" nevezte őt

Brad Pitt eddig nem reagált a közelmúltban megjelent szalagcímekre, melyek szerint fia, Pax Jolie-Pitt „világklasszis baromnak" nevezte őt egy közösségi média posztban.Annak ellenére, hogy egy friss jelentés szerint Pitt „lehangolónak" és „frusztrálónak" érzi a helyzetet, egy, a színészhez közel álló forrás szerint semmi sem áll távolabb az igazságtól.

Ez egy szerencsétlen dolog, hogy az emberek folyton gyerekeket próbálnak belekeverni a dolgokba. Hét év telt el azóta, és nem jó, amikor az emberek szükségtelenül újra elővesznek régmúltbeli problémákat, és nem veszik figyelembe, hogy ez milyen hatással van az egész családra

− mondta a bennfentes.

A forrás hozzáteszi, hogy Pitt nem hivatkozott a médiában a gyerekeire az Angelina Jolie-tól 2016-ban történt válásával vagy a folyamatban lévő felügyeleti joggal kapcsolatos csatájukkal kapcsolatban − és továbbra is hallgatni fog.

A forrás megjegyzései azután érkeztek, hogy a Pax privát Instagram-fiókjának egyik posztjáról készült képernyőfotók elkezdtek keringeni az interneten. Az akkor 16 éves fiú pont apák napján szúrt oda elhidegült apjának − akivel 2016 óta nem találkozott.

Semmi tekintettel vagy empátiával nem rendelkezel a négy legkisebb gyermeked iránt, akik reszketnek a félelemtől, amikor a jelenlétedben vannak. Boldog apák napját ennek a világklasszis baromnak! Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy

− írta Pax a Daily Mail szerint.

Siloh, Pax \u00e9s Angelina Jolie

Fotó: Getty Images

Azt mondhatsz magadnak és a világnak, amit csak akarsz, de az igazságra egy nap fény derül. Soha nem fogod megérteni azt a kárt, amit a családomnak okoztál, mert képtelen vagy rá

− folytatódott az üzenet.

A most 19 éves Pax állítólag azzal is megvádolta az 59 éves Pittet, hogy „állandóan pokollá" teszi „a hozzá legközelebb állók" életét. Pittnek hat közös gyermeke van Angelina Jolie-val: Maddox (22 éves), Pax (19 éves), Zahara (18 éves), Shiloh (17 éves), és a 15 éves ikrek, Vivienne és Knox.

Jolie a színészt azzal is megvádolta, hogy 2016-ban egy repülőút során fizikailag és verbálisan bántalmazta a gyerekeket. Pitt ártatlannak vallotta magát az ügyben, és az FBI a vizsgálatot követően nem emelt vádat.

Zahara nemrég elzárkózott attól, hogy a Spelman College-ban az Alpha Kappa Alpha lányszövetség beiktatásakor a nevében a Pitt szót használja. Ehelyett Zahara Marley Jolie-ként mutatkozott be. Még 2021-ben az Us Weekly is arról számolt be, hogy Maddox „sem a Pitt nevet használja vezetéknévként, hanem a Jolie-t”.

Forrás: Page Six

Nyitókép: Getty Images