Brad Pitt az Oscar-gálán

Brad Pitt lánya letagadja apját? Elhagyta a vezetéknevét

A héten derült ki, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt 18 éves lányát hivatalosan is felvették az atlantai Spelman College Alpha Kappa Alpha diákszövetségébe. Az Essence által november 15-én megosztott videóban Jolie lánya Zahara, az első nemzeti fekete diákszövetség új tagjaként mutatkozott be, és sok rajongónak feltűnt, hogy a nevét megváltoztatva mondta ki.


A lány sikerének rengetegen gratuláltak, azonban az, hogy a Pitt vezetéknevet nyilvánosan lehagyta Zahara, összezavarta a rajongókat. Zahara Marley Jolie-Pitt ugyanis a videóban is jól hallhatóan így mutatkozott be: Zahara Marley Jolie.

Ez persze a Twitter platformján futótűzként terjedt és azóta is azt találgatják, hogy vajon miért dobhatta el Zahara apja nevét.

Brad Pitt és Angelina Jolie már több mint 7 éve különváltak és azóta számtalan jogi csatát vívtak meg. Többek között a borászatukkal és hat gyermekük felügyeleti jogával kapcsolatos vitákat: Maddox, 22 éves; Pax, 19 éves; Zahara, 18 éves; Shiloh, 17 éves; és a 15 éves ikrek, Vivienne és Knox.

Jolie korábban a Vouge-nak adott interjújában elárulta, hogy hét évvel ezelőtt azért vett vissza a filmezésből, hogy a gyermekei igényeire koncentrálhasson.

„Rengeteg gyógyulnivalónk volt. Még mindig keressük a lábunkat”

– nyilatkozta.

Bár Jolie rengeteget küzdött magával és ex férjével is az elmúlt években, a gyereknevelésben mindig következetesnek és törődőnek látták.

„Ők nagyszerű emberek”

– mondta Jolie gyerekeiről a People-nek adott interjújában még 2021-ben.

„És mivel olyan sokan vannak, szerintem nagyon nagy hatással vannak egymásra. Nagyon őszinte vagyok a gyerekeimmel. És nagyon emberi vagyok a gyerekeimmel.”

Bár a színész azt mondta, hogy semmiképpen sem tökéletes szülő, egyértelmű, hogy Zahara büszke arra, hogy Jolie vér folyik az ereiben

Nyitókép: Getty