Brad Pitt

Minden, amit Brad Pitt új szerelméről, Ines de Ramonról tudunk

Úgy tűnik, Brad Pitt újra megtalálta a boldogságot Ines de Ramon ékszertervező oldalán.


A párt először 2022 novemberében látták a színfalak mögött egy Los Angeles-i Bono-koncerten, és alig néhány nappal később egy forrás azt mondta a People-nek, hogy Pitt és de Ramon már „néhány hónapja randiznak". Azóta de Ramon elkísérte Pittet a Babylon című filmjének premierjére és a LACMA éves gálájára.

Pitt-tel való kapcsolata előtt de Ramon a Vámpírnaplók színészének, Paul Wesley-nek a felesége volt. A pár három év házasság után 2022 szeptemberében csendben elvált. Összeszedtük, mi mindent tudunk még de Ramonról.

​Az ékszeriparban dolgozik

De Ramon 2013-ban végzett a Genfi Egyetemen, ahol üzleti adminisztrációból szerzett alapdiplomát. Emellett táplálkozási egészségtanácsadói képesítéssel is rendelkezik, de szakmai tapasztalatának legnagyobb részét az ékszeriparban szerezte. A LinkedIn szerint korábban a Christie's ékszerüzletben és a De Grisogono svájci luxus ékszergyártónál töltött be ékszerekkel kapcsolatos feladatokat.

Jelenleg a Los Angeles-i Anita Ko Jewelry ékszermárka nagykereskedelmi vezetőjeként dolgozik, amely olyan sztárokat tudhat rajongói között, mint Hailey Bieber, Kourtney Kardashian és Mandy Moore. 2022 februárjában de Ramon még a márka egyik fotókampányában is szerepelt.

​Házassága Wesley-vel

Wesley-t és de Ramont először 2018 júniusában látták együtt vacsorázni, de júliusig vártak, hogy kapcsolatukat Instagramon is hivatalossá tegyék. 2019-ben házasodtak össze, amit Wesley Vámpírnaplókbeli kolléganője, Nina Dobrev erősített meg egy podcastban, amikor Wesley „feleségeként" hivatkozott de Ramonra.

​Több nyelven beszél

De Ramon a legtöbb Instagram-posztjához franciául ír, különösen a gyerekkoráról készült throwback fotóknál. Emellett jól beszél angolul, németül és olaszul is.

​Ő és Wesley 2022-ben szakítottak

Több mint három év házasság után de Ramon és Wesley 2022 szeptemberében csendben elváltak. A különválásról szóló döntés elmondásuk szerint kölcsönös volt.

De Ramont és Pittet először 2022 novemberében látták együtt egy Bono-koncerten, és egy közeli forrás szerint a pár „egy közös barátjukon keresztül találkozott", és Pitt „nagyon belezúgott" a tervezőbe. Pitt 2022 decemberében elvitte de Ramont a Babylon című filmjének Los Angeles-i premierjére, majd az afterpartin is egymásba karolva látták őket. Néhány nappal később együtt töltötték Pitt 59. születésnapját a Pace nevű étteremben Hollywoodban. Néhány héttel később pedig a pár a mexikói Cabo San Lucasban köszöntötte az új évet.

A forrás hozzátette, hogy Pitt „jelenleg nem találkozgat senki mással" és „nagyon boldog".

Forrás: People

Nyitókép: Getty Images