Brad Pitt az Oscar-gálán 2021. április 25-én a Los Angeles-i Union Stationben

Sandra Bullock szokatlan módon győzte meg Brad Pittet, hogy szerepeljen új filmjében

Igen érdekes módon tette.

A színész és producer legújabb filmjéhez, a hazánkban április 21-én debütáló AzElveszett városhoz egy sor sztárt toborzott a filmhez, köztük Channing Tatumot, Daniel Radcliffe-et és Brad Pittet.

Az ausztrál The Project című műsorban adott interjújában Sandra Bullock elárulta, hogy igen szokatlan módon győzte meg az Oscar-díjas színészt, hogy szerepeljen új filmjében. Ahelyett, hogy megkereste volna Pittet vagy az embereit, egyszerűen megkérte Pitt fodrászát, mert az „tartozott [neki] egy szívességgel".

„Janine Thompson, aki évszázadok óta készíti a filmekben a hajamat, az ő haját is csinálja. És megkérte őt [Janine-t], hogy hívjon fel, és kérje meg tőlem, hogy tegyek neki egy szívességet. Én pedig felhívtam őt, és azt mondtam neki: "Mivel igent mondtam, meg tudnád kérni, hogy szerepeljen a filmünkben?. És ő igent mondott! Nincs ebben semmi szexi. A fodrászoké a hatalom Hollywoodban”

– mesélte Bullock.

Ezek szerint Bullockot a fodrásza, Janine győzte meg arról, hogy szerepeljen Pitt Gyilkos járat című filmjében, amely szintén idén kerül a mozikba. Cserébe a színész pedig beleegyezett, hogy szerepel Bullock filmjében.

Sandra Bullock arról is beszélt, hogy szigorú szabályai voltak, kit enged be a forgatásra.

„Van egy seggfejek kizárva politikám. Mert nem akartuk azt mondani, hogy f*sz, és nem akartuk, hogy férfit jelölő és egyoldalú legyen ez a kijelentés. Mi a női megfelelője? Vaginafejek kizárva? Annak nincs meg ugyanaz az energiája. A producerem és jómagam nagyon szigorúan betartottuk a seggfejellenes politikát. Volt egy pár ilyen, és hazaküldtük őket”
Sandra Bullock Az elveszett v\u00e1ros c\u00edm\u0171 film brit vet\u00edt\u00e9s\u00e9n a Cineworld Leicester Square-ben 2022. m\u00e1rcius 31-\u00e9n, Londonban

Fotó: WireImage / Karwai Tang

Nyitókép: Getty Images / Chris Pizzello-Pool