RYan Gosling a Barbie című filmben

Ryan Gosling az Oscar-gálán is elénekli Ken dalát

Hónapok óta tartó találgatások után hivatalosan is megerősítették a hírt, hogy a színész élőben is elő fogja adni a Barbie című filmben felcsendülő I'm Just Ken című dalát az Oscar-gálán.

Ryan Gosling a március 10-én megrendezésre kerülő 96. Oscar-díjátadón elénekli Ken dalát, írja a Variety. Afilmért a legjobb mellékszerelő díjára jelölt színész korábban azt nyilatkozta, szívesen elénekelné az I'm Just Ken című, szintén jelölést kapott dalt a gálán.

A Variety február eleji interjújában azonban a színész arról beszélt, hogy az Akadémia még nem kérte fel őt.

„Lehet, hogy túl nagy kockázat lenne, ha én csinálnám. Nem tudom, hogyan működne. De nyitott vagyok rá”

– fogalmazott.

Mark Ronson, aki Andrew Wyatt-tel közösen írta a dalt, a Grammy-díjátadón a Variety-nek elmondta, az volt az álma, hogy Gosling fellépjen az Oscar-gálán.

Arra a kérdésre, hogy esetleg beugrik-e egy másik énekes, ha Gosling nem akarja élőben előadni az Oscar-gálán a dalt, Ronson nemleges választ adott.

„Nem. Azt hiszem, ha Ryan nem teszi meg, akkor nem csináljuk meg.”

Az I'm Just Ken az egyik a két Barbie-filmes szám közül, amely Oscar-jelölést kapott a legjobb eredeti dal kategóriában. A másik a Billie Eilish és Finneas által írt What Was I Made For?, amely a legjobb vizuális média számára írt dalért járó Grammy-díjat nyerte el.

A 96. Oscar-díjátadót idén március 10-én, magyar idő szerint március 11. éjjel tartják, műsorvezetője Jimmy Kimmel lesz. A jelöltekről itt írtunk, itt pedig arról, hol nézhető élőben a gála magyar idő szerint március 10. késő estétől.

Nyitókép: Profimedia