Oscar-menü

Nyilvános az Oscar-gála menüje: ezt eszik majd a sztárok

Wolfgang Puck ismét összefog Elliott Groverrel − londoni éttermének, a Cut at 45 Park Lane vezető séfjével −, hogy együtt varázsoljanak mennyei finomságokat a 2024-es Oscar-gála híres szereplőinek.Puck 30. éve készíti az ételeket Hollywood legnagyobb estéjére, és ez a második alkalom, hogy a páros együttműködik: Grover az idei menühöz ismét a britek legjobbjait teszi hozzá.

A kínálatban szerepel egy mini „fish & chips" enyhén rántott őshonos homárral, háromszorosan átsütött krumplival és egy adag tartármártással; egy garnélarák koktél tekercs beluga kaviárral; és végül egy klasszikus Yorkshire puding Wagyu marhahússal, vízitorma mártással, a klasszikus brit vacsora tiszteletére.

a 45 Park Lane Oscar men\u00fcje

Fotó: 45 Park Lane

A harapnivalókat a sztárvendégek előtt tálalják majd fel, a hivatalos Oscar-gála után, ahol olyan filmek versenyeznek majd, mint a Barbie, az Előző életek és a Megfojtott virágok.

A 45 Park Lane az Oscar-gálával való régi kapcsolatának megünneplése alkalmából egy Hollywood ihlette kiállítást is rendez Andy Gotts sztárfotós képeiből.

A mostantól 2024. május 16-ig tartó And the winner is... című kiállítás Gotts legjobb színészportréiból mutat be válogatást az évek során, Kate Winslettől kezdve Matt Damonon át Heath Ledgerig.

Hihetetlenül nagy megtiszteltetés számomra, hogy Wolfganggal együtt immár második éve klasszikus brit ételeket hozhatunk az Oscar-díjátadóra, különösen azért, mert idén ünnepli 30. évét, hogy a díjátadóra főz. Az pedig, hogy januártól itt, a 45 Park Lane-en mutatjuk be az ételeket Andy fotói mellett, biztos, hogy hoz majd egy kis ízelítőt Los Angelesből Londonba

− fejtette ki Grover.

Grover Oscar menüje kizárólag a 45 Park Lane félemeletén található BAR 45-ben lesz rendelhető, egy limitált szériás tematikus koktéllal együtt. A szintén And The Winner Is... nevet viselő nedű receptjét Enrico Perri bármenedzser alkotta meg, és vörösborssal ízesített Camparit, édes vermutot és klementinlikőrt tartalmaz, pezsgővel megkoronázva.

Forrás: Elitetraveler

Nyitókép: