Gwyneth Paltrow

Ezt az egyszerű szépségtrükköt alkalmazza Gwyneth Paltrow a testén

Gwyneth Paltrow igazi wellness-birodalmat épített az elmúlt évtizedben, melynek ő a legjobb reklámarca, hiszen minden porcikája gyönyörű. Ezúttal azonban egy olcsó és könnyen kivitelezhető trükköt osztott meg arról, hogy hogyan ápolja a testét a mindennapokban.


A wellness királynője, Gwyneth Paltrow január első heteiben újabb praktikákat osztott meg követőivel a szépségápolás témakörében. Ezúttal egy igazán olcsó és hatásos módszert mutatott be: a száraz testkefés gyakorlatát. Egyszerűen egy puha kefét kell beszerezni, amivel fürdés vagy zuhanyzás előtt a szív felé haladva kell végigmenni a végtagokon.

Ez a módszer felpörgeti a nyirokrendszert, ami segít a méreganyagok elszállításában. Mindemellett csökkenti a puffadást és a folyadék-visszatartást, de ez a nagyszerű technika arra is alkalmas, hogy finoman hámlassza a bőrt. Ezek az áldásos hatások már néhány perc után jelentkeznek.

Ahogy Paltrow mutatja: a lábfejtől a térdig kell felfelé haladni, majd néhány rövid mozdulattal a térdkalácsok mögött szükséges végezni a gyakorlatot, ahol sűrűn találhatóak a nyirokmirigyek. Mindezek után felfelé a combon a csípőig és a fenék fölött érdemes folytatni. A karokon kell kezdeni a felső végtagok kezelését, és a kefével egészen a könyékig kell haladni, majd a felkarokon át a vállakig.

A világhírű színésznő előszeretettel osztja meg közösségi oldalán azokat a praktikákat, amik beváltak ragyogó szépségének megőrzésében.