Hosszú hajú nő háttal áll a kamerának

A Pumpkin spice balayage lesz 2023 legnagyobb őszi hajtrendje

Igen, a kedvenc italunk inspirálja a szezon következő frizuráját.


Hivatalosan is itt az ősz, hűvösebbek a nappalok, amitől a hangulatunk is rosszabb lehet. Sokan ilyenkor az otthonuk vagy a külsejük, például a frizurájuk megváltoztatásával próbálják kompenzálni ezt. Utóbbira lesz is lehetőségünk, az idei ősz nagy trendjének ígérkezik a pumpkin spice balayage.

Az eddig csak a Starbucks-kávék világából ismert ízvilág átköltözik a szépségiparba is, és a sminkünktől kezdve a körömdizájnunkon át a hajszínünkig mindent befolyásolni fog.

@rachleary the hair name is a joke xxx but I AM OBSESSED THANK U THANK U THANK U @Samantha Cusick London @JACK DAVID HAIR @dim 🤎🎃 #fyp #foryou #hairtransformation #balyage #hairinspo ♬ original sound - 🎶🎧

A balayage a pumppkin spice latte árnyalatát meleg, rézszínű kiemelésekkel jeleníti meg a hajbna, ahelyett, hogy egyszínű árnyalatként lenen azon. Az eredmény a barna, vörös, réz és még egy csipetnyi szőke finom, gazdag keveréke.

Ha melegebb tónusú fényt adunk a klasszikus balayage-hoz, gazdag és vibráló, pumpkin spice-ra emlékeztető megjelenést hozhatunk létre, ami tökéletes passzol az évszak színeihez, ráadásul modern, kevés karbantartást igénylő, természetes végeredményt adó technika is, amire egyre többen vágynak.

Ápolás

Az új frizuránk és színünk hosszú távú megőrzése érdekében. Használjunk színmegtartó, szulfátmentes sampont és kondicionálót, és mossuk a hajunkat hidegebb vízben, hogy megakadályozzuk a fakulást és megőrizzük az élénkséget.

A tincsek tápláltságához és fényességéhez a kondicionálás és a nedvesség megtartása alapvető, erre jó választás lehet a Redken Color Extend Magnetics kondicionáló.

(Glamour)

Nyitókép: Unsplash