Cseresznye színű hajjal áll egy lány, cseresznye mintás pólóban és cseresznye hajcsattal

A TikTokon hódít az új cseresznye-hajtrend

Már hivatalosan is a cseresznye-vörös szín lesz a legnagyobb divat idén nyáron és ezt a hajtrendet egy TikTok-filternek köszönhetjük.


A TikTok-trendek gyorsabban jönnek és mennek, mint valaha. Néha nagyon ráéreznek és eltalálják őket, néha pedig nem értjük, hogy hogyan tudott egy szörnyűség ilyen széles körben elterjedni. A legújabb cseresznye-vörös hajszín trend azonban ismét nagy találat és ezt egy TikTok-filternek köszönhetjük, amit mostanra más 300 ezer videóban használtak fel.

@isseypovs

Its looks real 😨..

♬ original sound - speed ups

A filter tökéletesen ráilleszti az eredeti hajszínünkre a cseresznye-vörös színt, mintha mindig is azt viseltük volna. Így, hogy ingyen kipróbálhatjuk, hogy hogyan állna nekünk ez a szín, sokkal többen merik bevállalni és meg kell mondjuk: jól teszik, ugyanis rengeteg embernek áll fantasztaikusan. Most pedig mutatunk pár inspirációt a cseresznye-hajhoz.

Julia Fox

Julia Fox v\u00f6r\u00f6s hajjal, fekete ruh\u00e1ban \u00e1ll

Getty

Ha olyan színt szeretnénk elérni, amivel Julia Fox a legutóbbi divathéten tündökölt, akkor nincs más dolgunk, mint megnézni TikTok-videóját, amiben lépésről-lépésre megmutatja, hogyan készítette el. Igen, Julia Fox maga készítette cseresznye-vörös haját és mesés lett.

Lágy és édes cseresznye

Ha félünk a rikító színektől és bár tetszik nekünk a cseresznye-vörös, de valami sötétebb verzióban képzeljük el magunkon, akkor számunkra ez az édes, lágy, de ugyanakkor sötétebb szín lesz számunkra a tökéletes választás.

Fekete cseresznye

Ha pedig nagyon sötét, koromfekete hajszínből szeretnél váltani erre az új trendre, akkor azt javasoljuk, hogy egy a régitől nem hirtelen és túlságosan eltérő árnyalattal, a fekete cseresznyével tedd ezt meg.