Harry Styles a színfalak mögött

Harry Styles teljesen új stílusban debütált az új albuma borítóján

A rajongók egy ideje sejtették, hogy Harry Styles valami nagy durranásra készül, hiszen észrevettek néhány apró jelet. Most, hogy már biztosan érkezik a következő album, el lehet mondani, hogy ezzel együtt egy teljesen új stíluskorszak is kezdetét veszi, nem csak nála, hanem a divat világában is.

Harry Styles Instagram-követői először arra figyeltek fel, hogy kedvenc énekesük gyanúsan sok, rejtélyes felhasználót követ You Are Home címmel. Mindezek után bejelentette, hogy május 26-án érkezik következő nagy stúdióalbuma, amely a Harry’s Home címet viseli majd, és az ezt megelőző lemez, vagyis a Grammy-díjjal jutalmazott Fine Line folytatása lesz.

Természetesen ezzel nem csak az életében és a karrierjében hódít meg egy teljesen új korszakot, de a stílusát is gyökeresen megváltoztatja. Az eddigi megjelenéseinél is számítani lehetett valami újféle hajviseletre vagy ruházati változásra, ez pedig most sincs máshogy. Ezúttal az öltözködésében különíti el egymástól a két zenei időszámítást.

A Fine Line promóciós turnén és az azt követő arénakoncerten is egy jól behatárolható dizájninspiráció alapján választott ruhákat, melyektől most megszabadul. Jellemzően sokat hordott élénk, csillogó, kaleidoszkópmintázattal ellátott ingeket, valamint magasderekú nadrágokat. Ezzel ellentétben az új albumhoz közölt képhez egy sokkal lazább és lezserebb szettet készített össze.

A szürreális borítófotón az énekes egy feje tetejére állított szobában áll, melyben bézs árnyalatú, retro hatású bútorok csüngenek lefelé. Mindeközben a sztár értetlenül néz a lába elé. Ami viszont a ruháját illeti, egy tetőtől talpig Molly Goddardot tervezésű szettet választott. A márka dizájnjai eddig olyan hírességeken jelentek meg, mint Rihanna és Jodie Comer a Killing Eve című sorozatból, ettől az évtől viszont férfiruhákat is gyártanak.

Egészen konkrétan egy nagyon laza vászoningben tűnik fel a borítón, a különleges darabot pedig rózsaszín csíkok díszítik az előadó mellkasán, ehhez pedig egy bő farmer társul a tökéletes összhatásért. Mivel nagyon úgy fest, hogy Styles megváltoztatta ruhatárát, így valószínűleg rengeteg ember követi majd a fejlődését.

Nyitókép: Instagram/harrystyles
Forrás:
Vogue