Harry Styles 2021-es halloweeni jelmeze, Dorothy az Óz, a csodák csodája című filmből

​Ezek voltak a hírességek legjobb halloweeni jelmezei​

A sztárok közt évről-évre nagyobb a verseny Halloweenkor, hogy kié lesz a legőrültebb jelmez. A hosszú hétvége látványos termései közül válogattunk.


Heidi Klum, a Halloween királynője idén túltett saját magán is: egy néhány perces mini horrorfilmet forgatott le, ami akár a mozikban is megjelenhetne. Igazán ijesztő!

Rihanna egy híres rapper bőrébe bújt. Gunna, a 28 éves amerikai előadó, miután meglátta a képet a jelmezről, egyből be is állította profilképnek közösségi oldalán.

Harry Styles az Óz, a csodák csodája című filmből Dorothynak öltözött – bájos helyett azonban rémisztő lett a végeredmény.

Olivia Rodrigo Michelle Pfeiffer jelmezt hordott, konkrétabban pedig A sebhelyesarcúból Elvira Hancockot jeleníti meg.

A Csáó, Lizzie! című amerikai vígjáték főhőseiként Joe Jonast, Sophie Turnert és Olivia DeJonget láthatjuk.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze a Dirty Dancing ikonikus jelenetét alkották újra.

Paris Hilton biztonsági játékosként egy egyszerű jelmezt választott, Hamupipőke ruháját öltötte magára. De neki még ez is jól áll.

Itt a Katy Perry márkájú covidellenes vakcina. Legalábbis, az énekesnő jelmezéből ezt következtethetjük ki. Partnere, Orlando Bloom pedig orvosként nagyon jól mutat mellette.

A mozivilág sötét karakteri természetesen nagyon nagy népszerűségnek örvendenek idén is, így például Voldemortként láthatjuk Lil Nas X-et.

A gonosz szereplő tematikát követve Cardi B az Adams Family anyukájaként riogathatta az embereket.

Britney Spears első klipjének a hangulatát pedig Hailey Baldwin Bieber hozta vissza a rajongóknak.

Forrás: The Cut