Összegyűjtöttük a sztárok legszebb eljegyzési gyűrűit

Összegyűjtöttük a sztárok legszebb eljegyzési gyűrűit

Ezek a lélegzetelállító eljegyzési gyűrűk, amiket hírességek viselnek, bebizonyítják, hogy a gyémánt az tényleg örök, ha a házasság maga nem is. 8 gyönyörű és izgalmas darabot mutatunk.Az eljegyzési gyűrűk történetéről tudjuk, hogy egyáltalán nem mindig a gyémánt volt előtérben. A római menyasszonyok régen két gyűrűt kaptak, egyik aranyból készült, ezt viselték társaságokban és megjelenésekkor, a másikat pedig, ami vasból volt, otthonaikban hordták. Az 1700-as években úgy tartotta a közvélemény, hogy az egyszerű, puritán férfiak gyakran gyűszűt adtak kedveseiknek.

Lássuk, mire mondott igent Hailey Bieber, Lily Collins, Scarlett Johansson és még néhány híresség. Az biztos, hogy ezek látványosabbak egy gyűszűnél!

Hailey Baldwin Biebert Justin pár hónap randizás után kérte meg ezzel a 6-10 karátos szépséggel.

Paris Hiltont Carter Reum jegyezte el 2021 februárjában. Az ékszer egyébként 2 millió dollárjába került a vőlegénynek.

Kourtney Kardashian gyűrűje Lorraine Schwartz-tól való, amit Travis Barkertől, a Blink-182 zenészétől kapott.

Demi Lovato gyűrűje, amit új dokumensorozatának az előzetesében is megtekinthetünk. Vőlegénye nem más, mint Max Ehrich volt. Az eljegyzés 2020 májusában történt, de már szeptemberben vissza is mondták.

Lily Collins brit származású színésznőt legtöbben talán az Emily Párizsban című siker sorozatból ismerik. 2020 júliusában jegyezte el őt párja, Charlie McDowell, majd kicsivel több mint egy év múlva, 2021 szeptemberében meg is történt az esküvő.

Az a gyémánt, amit Offset amerikai rapper adott Cardi B-nek hozzávetőlegesen 500 ezer dollárjába került, ami nagyjából 155 millió Ft-nak felel meg. A házasságkötés 2017 nyarán megtörtént, azonban három évre rá elváltak. Egy közös gyermekük született: Kulture Kiari Cephus, aki idén lett három éves.

A Marvel filmek Fekete Özvegyét, Scarlett JohanssontColin Jost, híres humorista vette le a lábáról 2019 májusában, amikor meglepte őt ezzel a 400 ezer dolláros, szemet gyönyörködtető darabbal. 2020-ban ki is mondták egymásnak a boldogító igent.

Ariana Grandet még 2018-ban megkérte akkori barátja, Pete Davidson egy három karátos Greg Yuna gyémánttal. Ez az eljegyzés viszonylag korán felbomlott, ezzel a kapcsolat is véget ért. A fiatal énekesnő azóta Dalton Gomez ingatlanközvetítő házastársa, akitől ezt a különleges, asszimetrikus gyűrűt kapta.

Forrás: Vouge