zendaya rozsaszin ruhaban es taskaval

A hét legjobb outfitjei az Instagramról

A hírességek minden héten ontják magukról a képeket közösségi oldalaikra, ezek túlnyomó részén pedig csinosan fel vannak öltözve a legmárkásabb ruháikba. A héten többek között Dua Lipa, Gilian Anderson és Zendaya is közzétett hasonló tartalmat, a következőekben pedig az övéket, és még néhány sztár múlt heti legtrendibb választásait vehetjük szemügyre.


Gillian Anderson, Emmi- és Golden Globe-díjas színésznő és egy szinkronfelvétel erejéig egy csodaszép bordó ruhát vett fel, kezében pedig egy plüss madarat tart. A madár a Netflix Vörös, a vörösbegy című animációs filmjének a főszereplője, Anderson egy macskának kölcsönzi a hangját benne.

„Látjátok, igazából barátok vagyunk”
—olvasható a képaláírás a Vogue cikkében.

HalseyHarry Stiles Los Angeles-i koncertjére egy mélyen dekoltált felsőt fel, amit szívesen meg is osztott Instagramján.

A Luxurylaw Instagram -oldalon a riporterek megkérdezték Zendayát, hogy mit is visel éppen (teszik ezt egy vicces, eltorzított hangon). A sikeres színésznő erre hasonlóan humorosan válaszol, összerakott szettje viszont tényleg lenyűgöző.

Dua Lipa egy drag shown készített magáról és öltözetéről több fotót is. A bulis hangulatú ruha elegáns hatást kölcsönöz viselőjének, de az utolsó képeken látszik, hogy lehet kihívóan is viselni.

Karen Elson, angol szupermodell és énekes-dalszerző posztján az látszik, ahogy egy kép erejéig a magasba ugrik. Zöld estélyi ruhát visel eközben, ami kiemeli vörös hajkoronáját. Az idézet, amit a kép alá választott:

„Azok, akik nem ugranak, nem is repülnek.”

Kristen McMenamy, modell egy fürdőkádas képpel sokkolta követőtáborát. A kép összességében elég különc, kontrasztos hatást kelt, már-már horrorfilmbe illik. Az eredmény viszont mindenképpen különleges.


Nyitókép: Instagram/Zendaya