Jennifer Aniston

3 egyszerű lépés, amitől Jennifer Aniston hajad lesz

Jennifer Aniston már évtizedek óta egy szépségideál, sokan pedig mindennél jobban szeretnék megtudni azt, hogy mitől mindig annyira tökéletesek a frizurái. Ezúttal a színésznő saját fodrásza árulta el a titkot, amiben összesen három egyszerű lépést kell követni.


Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni az ikonikus Rachel-frizurát, amelyet Aniston az első Jóbarátok évad forgatásianál hordott, valamint az azóta ismertté vált fazonokat sem. Ezek többségét mind Chris McMillan készítette, akivel a sztár már hosszú évek óta dolgozik együtt. Ezúttal a férfi megosztotta a rajongókkal, milyen kihagyhatatlan lépéseket követ, amikor közkedvelt vendége haját veszi kezelésbe.

Tanácsait Instagramon osztotta meg követőtáborával. A fotón maga Aniston látszik fekete-fehérben, amint éppen mosolyogva ül egy székben egy rendezvény előtt. A leírásban ezt követően három pontot sorolt fel a munkáiból, amelyek alább olvashatók.

1.lépés: Haj kiválasztása és kezelés

A frizuraterv egyeztetése után a hajat csontszárazon és frissen samponozva kezdi vágni a szakember. A vágás során semmilyen extra terméket sem használ a fazon megtartására, csupán egy adag sima vizet tartalmazó flakkonnal nedvesíti be néha a tincseket a könnyebb munkához.

2.lépés: Szárítás és fésülés

McMillan az Ibiza Hair Tools kerek sörtéjű keféjét nevezte meg, mint olyan fodrászati eszköz, amely mindig beválik és sosem okoz csalódást. Emellett a hajszárító tekintetében kitért arra, hogy az eszközt egyszerűen tartsa mindig egy fodrász, a fúvókát pedig a hajszálak mentén irányítsa a sima végeredmény érdekében.

3.lépés: Hajtövek

Végezetül megemlített egy lépést, amit ő sosem felejt el egy vendégénél sem, ez pedig a hajtövek tökéletes megszárítása és kezelése. Ezzel ugyanis könnyen meg lehet emelni a fürtöket és természetesen dús hatást kölcsönözhető a hajkoronának. Ez választ adhat arra, hogy Aniston haja mitől mindig könnyedén volumenes.

Nyitókép: Getty

Forrás: Vogue