A Jóbarátok főszereplői

Jennifer Aniston felidézte az első Jóbarátok-évad varázsát

Nosztalgikus hangulatba került egy nemrég készült interjú során Jennifer Aniston, ahol elmesélte, hogyan zajlott a Jóbarátok egyik legelső stábfotózása még a kezdetek kezdetén.



A 10 évadon át Rachel Green karakterét megformáló Aniston visszaemlékezett arra, amikor először járt a Jóbarátok forgatásán a Warner Bros. stúdióban, a kaliforniai Burbankben:

„Rémlik, ahogy legelőször beléptem a forgatásra, és nem is tudom, egyszerűen varázslatos volt. A szereplők, akikkel találkoztam, a sorozat, amiben részt vehettem, ami annyi embert megérintett és megérint továbbra is. Ez az utóbbi talán a legfontosabb.”
„Azt hiszem, egy lepedőt tartottunk magunk fölé, és akkor sem tudom, mit jelentett ez. Ó, minden a legizgalmasabbnak tűnt akkor a világon. Egyszerűen varázslatos volt minden”

– folytatta a múltidézést a most 55 éves színésznő.

Jennifer Aniston

Fotó: Profimedia

Aniston azt is megosztotta a People magazinnal készült beszélgetésében, milyen sok életre szóló leckét tanult a sitcomban és fény derült arra is, mit mondana ma fiatalabb önmagának:

Türelem, kedvesség, a színésztársaid tisztelete. És csak mondd el az igazat, amit gondolsz.

Ez is érdekelhet: Jóbarátok: 3 mém, ami tökéletesen bemutatja Rachel karakterét

Szerinte azt az érzést kellene fiatalon megtanulni, amikor nem arról szól valami, hogy meg kell csinálni, hanem sokkal inkább arról, hogy csak dolgozni és menni kell előre.

Köztudott, hogy Aniston mindig szívesen idézi fel kezdeti korszakát és így a kultikus Jóbarátok körüli történeteket. Tavaly például azt mesélte el, hogyan kapott szerepet a sorozatban.

„Egy nappal korábban volt a meghallgatásom. Tényleg nagyon akartam, mindent beleadtam, majd hazajöttem. Azt hiszem, másnap délután 2 órakor hívtak és meg is kaptam a szerepet.”

Megható történetek mellett viccesek is akadnak: egy másik interjúban például arra tért ki, mennyire megbánta, hogy első fizetétéséből gyorsan el is költött egy rakat pénzt – mégpedig egy Mercedesre, amin egy eladó tábla lógott:

„Mentem vele egyet, aztán még egyet. Utána viszont soha többé nem indult már el az az autó.”

Nyitókép: NBCUniversal via Getty Images / Jon Ragel/NBCU Photo Bank