David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox, Matt LeBlanc és Lisa Kudrow a Jóbarátok című sorozat plakátján

A Jóbarátok rajongói jelentős hibát fedeztek fel a 8. évadban

A sorozat egyik epizódjában van egy égbekiáltó hiba a rajongók szerint.


A Jóbarátok 8. évadának Massapequa című epizódjában Monica és Ross szülei, Jack és Judy Gellar bulit rendeznek a 35. házassági évfordulójuk alkalmából. Az ünneplés közepette a szülők elárulják, hogy azt mondták a partin résztvevőknek, hogy Ross (David Schwimmer) és a férfitől akkor már várandós Rachel (Jennifer Aniston) összeházasodtak, és megkérik őket, hogy menjenek bele a hazugságba.

Az egyik jelenetben a kamera Rossra és Rachelre pásztázik, és a felvételen egy teljesen más színész látható, aki Jack karakterét alakítja, és aki alig hasonlít az őt alakító Elliott Gouldra.

„A Jóbarátok rajongói éveim alatt, hogyhogy, még sosem vettem észre ezt a fickót. Ma reggel néztem ezt az epizódot, és nem vettem észre”

– írta egy TikTok-felhasználó a jelenetet tartalmazó posztja alatt.

Míg sok rajongó értetlenül állt a hiba előtt, mások a TikTok-on rámutattak, hogy gyakori, hogy a beugró színészek mondják el vagy reagálnak a szövegre, amikor a sorozat egyik főszereplője nem elérhető a forgatáson.

„Amikor a sorozatot eredetileg adták, a képkocka kivágta volna ezt a beugró színészt a felvételből. A régi televíziós formátum 4:3 képarányú volt. Amikor a tévé átállt 16:9-es szélesvásznúra, olyan dolgokat láttunk, amiket eredetileg nem kellett volna”

– kommentálta egy rajongó, a televíziós technológiai szabványok változására utalva a sorozat eredeti sugárzása óta.

Ez a probléma többször is felbukkan a sorozatban. A Redditen az emberek hasonló „égbekiáltóan nyilvánvaló hibát” szúrtak ki a 8. évad Rachel randija című epizódjában, amelyben Monica-t hirtelen egy beugró színészre cserélik, miközben Pheobe-val (Lisa Kudrow) beszélget, a 9. évad Az útonálló című részében pedig Rachel-t helyettesítik egy másik ruhát viselő személlyel.

(Bustle)

Nyitókép: Profimedia