A Jóbarátok című sorozat főszereplői

Újabb Jóbarátok-szereplő vallotta be, hogy egyáltalán nem emlékszik a forgatásokra​

A népszerű sitcom sorozatból a világon mindenki képes felidézni legalább egy jelenetet, de biztosan többen vannak olyanok, akik többször is újranézték a teljes szériát. Mint kiderült, ez a szereplőkre nem feltétlenül igaz: a droghasználata miatt Matthew Perrynek sok fehér foltja van a forgatásokról, és most egy másik szereplő is bejelentette, hogy sok dolog kiesett nála a Jóbarátokból.


Courteney Cox — aki a rendmániás és maximalista Monica Gellert alakította — a Today Showban tűnt fel, ahol megosztotta a közönséggel, hogy számára teljesen kiestek azok az emlékek, amik a stúdióban történtek vele és színésztársaival.

2021-ben, amikor a teljes csapattal együtt, azaz Jennifer Anistonnal, Lisa Kudrow-val, Matt LeBlanc-nal, Matthew Perryvel és David Schwimmerrel vett részt a nagy visszatérő nosztalgiaepizódban, akkor sok jelenetet újranéztek, ő pedig azt mondta, hogy nem is emlékszik azokra a pillanatokra.

„Meg kellett volna néznem mind a tíz évadot, mert amikor az Újra együttben részt vettem, és kérdéseket tettek fel, azt mondtam, nem emlékszem, hogy ott voltam. Nem emlékszem, hogy ennyi epizódot forgattam volna. Kicsit bánt, hogy nem töltöttünk több időt a fotózással, mert nincs sok minden, amit visszanézhetnék”

— olvashatjuk a Marie Claire cikkében

Cox azt is elmondta, hogy egy élményre viszont tisztán emlékszik, mégpedig arra, hogy az első évad befutása előtt a hat főszereplőt Jim Burrows elvitte Las Vegasba, adott nekik fejenként 500 dollárt, majd azt mondta nekik, hogy jegyezzék meg ezt a pillanatot, mert ez az utolsó, hogy feltűnés nélkül tudnak betérni egy helyre.

A társaságban nem Cox az egyetlen, aki kérdően néz egy-egy jelenet láttán. Többek között Matthew Perryről is köztudott, hogy egykori drogproblémái miatt kiesett neki pár évad az emlékezetéből, de Lisa Kudrow se látott nagyon sok részt a szériából.

Természetesen nem lehet elvárni tőlük, hogy mindenre emlékezzenek, hiszen a zsúfolt forgatási napokon nem feltétlen maradtak a helyszínen megfigyelni a többiek jeleneteit, valamint olyan sok esemény egy idő után akaratlanul is elmosódik az emlékezetben.


Nyitókép: Instagram/friends_cast_fanpage