Jennifer Aniston

Jennifer Aniston erre a trükkre esküszik zabolázatlan hajkoronája ellen

A napokban a Jóbarátok egykori sztárja egy humoros videót tett közzé, melyben fodrászával viccelődnek hajszárítás közben. A kacarászások mellett természetesen titkokat is elárultak arról, miként tudják gyönyörűre megcsinálni a színésznő elvadult hajkoronáját, a tippjüket pedig érdemes kipróbálni.


A nemrégiben megjelent Instagram-videóban Aniston Chris McMillannel szerepel, aki hosszú évek óta felelős a színésznő hajáért. Az alany természetesen viccelődött a fodrászával, amikor pedig hajszárító jutott a kezébe, azonnal utánozni kezdte a műveletet végző szakmai zsenit.

A LolaVie nevű hajápolási termékcsalád oldalán látott napvilágot a felvétel, mely Aniston saját márkája és ő maga is előszeretettel használja a kifejlesztett termékeket. A termék jellemzőiről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni. Decemberben a sztár volt férje, Justin Theroux is elárulta, hogy rajong a cég produktumaiért, valamint mindenkinek ajánlja a kipróbálásukat.

Aniston hajviseletei már egészen fiatalon ikonikusak voltak, hiszen a Jóbarátok szériában viselt frizurája egy korszakot határozott meg. Ezek után nem csoda, hogy az 53 éves színésznő ma is bátran meg meri mutatni fürtjeit, akármilyen nehéz is velük bánni. Bátor kiállásával példát mutat azoknak, akik nem feltétlen vannak megelégedve a hajukkal. Elmondása szerint a gyártmánya segítséget nyújthat a hasonló problémákkal küzdő embereknek.

„Hogyan tudunk táplálékot adni a hajnak, amely valóban sérült és olyan kopáson megy keresztül, mint amin az enyém átment? Erre összpontosítottunk és mindannyian nagyon figyeltünk. Egyszerűen csak abszolút tökéletesnek kellett lennie"

— olvashattuk Aniston szavait a munkafolyamatról a People cikkében.

Nyitókép: Shutterstock