Jennifer Aniston és David Swimmer a Jóbarátok sorozatában

Jennifer Aniston ruháját Rachel Green is imádná

Kevés olyan televíziós show műsor ikont tudunk mondani, akit stílusa miatt annyian szerettek, mint a Jennifer Aniston által megformált Rachel Greent.


Jennifer Aniston csinos ruh\u00e1ban egy Netflix premieren

Getty

Persze a Jóbarátorok divatos karakterét alakító Jennifer Aniston is ugyanilyen stílusos. Az évek során láthatóan kialakul már az egyéni, személyes stílusa, amely általában nude színekből és időtlen ruhadarabokból áll.

Most azonban, a Gyagyás gyilkosság második részének Los Angeles-i premierjére a színésznő egy tőle szokatlanul kihívó ruhában jelent meg. A legtöbb vörös szőnyeges megjelenésén Anistont kis fekete ruhákban vagy klasszikus bézs tónusúakban láthattuk.

Adam Sandler oldalán egy áttetsző, hálós, ezüst díszítésű ruhában érkezett, amiről rögtön a Jóbarátok sorozatában megformált karaktere, Rachel Green jutott az eszünkbe.

Nem véletlen, hiszen a sorozatban Rachel Green karaktere nem csak divat ágyú volt, de nagyon hasonló stílusban is öltözködött, mint ahogyan Jennifer Anistont a premieren láthattuk. Találtunk is egy fotót a színésznőről, ami még a sorozat indulásakor készült róla és nagyon hasonló ruhát viselt ott is.


Úgy tűnik, hogy Jennifer Aniston stílusa az évek múlásával egyre csak jobb lesz és még mindig tud meglepetéseket okozni rajongóinak.

Nyitókép: Getty