Jennifer Aniston Hippi-túra című filmje premierjén a Mann Village Theatre-ben 2012. február 16-án a kaliforniai Westwoodban

5 kedvenc szettünk a több évtizede ragyogó Jennifer Anistontól

Jennifer Aniston azóta inspirál minket stílusával, hogy a 90-es években Rachel Green szerepével a Jóbarátok sorozatában óriási hírnévre tett szert. Földhözragadt személyisége visszaköszön az utcai stílusában, amely mindig trendi, de visszafogott, laza és időtálló. Lássuk az 5 kedvenc Jennifer Aniston ruhánkat!


Jennifer Aniston nagy rajongója a feketének és a hollywoodi csillogó sziluetteknek. Évtizedek óta a trendek meghatározója, és semmi jelét nem mutatja annak, hogy lemondana erről. Ezért most tartunk egy szemlét a Marie Claire által összegyűjtött válogatásból, ahol öt általa hordott ikonikus ruhakölteményt mutatunk be.

\u200b\u200b1997-es Cosmopolitan G\u00e1l\u00e1n Jennifer Aniston

Fotó: Getty Images

A Jóbarátok forgatásának közepén, az 1997-es Cosmopolitan-gálán tündökölt ebben a lengébb, hétköznapibb ruhában. Kisugárzásával azonban minden tekintetet magára vonzott az 28 éves színésznő.

Primetime Emmy 2000, Jennifer Aniston, Brad Ptt

Fotó: Getty Images

Első férjével, Brad Pittel 2000-ben kötöttek házasságot. Ez a kép is ebben az esztendőben készült, mégpedig a Primetime Emmy díjátadó gálán.

Ezt is nézd meg! Jennifer Aniston ruháját Rachel Green is imádná

Jennifer Aniston \u00e9s Brad Pitt a 2002-es Golden Globe-g\u00e1l\u00e1n

Fotó: Getty Images

A csinos színésznő a zakó-nadrág variációkat sem vetette meg sose. Ezen a képen a 2002-es Golden Globe-gálán vonulnak be épp.

Jennifer Aniston a 2015-ben megrendezett Critics Choice Movie Awardsr\u00f3l

Fotó: Getty Images

A fekete mellett láthatóan a vörös színösszeállítást is kedveli a sztár, aki ebben a ruhakölteményben a 20. alkalommal megrendezett Critics Choice Movie Awards-on jelent meg 2015-ben.

Ez is érdekelhet: Jennifer Aniston Nem ciki az őszülés: Jennifer Aniston is bátran vállalja

Jennifer Aniston a 2023-as Gyagy\u00e1s Gyilkoss\u00e1g 2 p\u00e1rizsi premierj\u00e9n

Fotó: Getty Images

Legutolsó képén már megérkeztünk a jelenbe. A 2023-as Gyagyás Gyilkosság 2. párizsi premierjén ezt a hosszú estélyit vette fel, kiemeli a színésznő továbbra is irigylésre méltóan csinos alakját.

Nyitókép: Getty Images/Jason Merritt