Jennifer Lawrence ezt a vadítóan vörös ruhát viselte Cannes-ban

Jennifer Lawrence ezt a vadítóan vörös ruhát viselte Cannes-ban

A Cannes-i filmfesztivál nemcsak a mozikról, hanem a nagyszabású ruhákról is ismert, most pedig Jennifer Lawrence estélyije került a középpontba.


Múlt hét vasárnap Jennifer Lawrence egy tűzpiros Christian Dior Couture ruhában jelent meg a Bread and Roses című dokumentumfilm vetítésén.

A színésznő részvétele egyáltalán nem volt meglepő, ugyanis Lawrence a producere a Sahra Mani nevű afgán rendező által készített dokumentumfilmnek, amely a tálibok alatt élő afgán nőket követi nyomon.

Ez is érdekelhet: Jennifer Lawrence elváltoztatott hanggal gyakorol új, szélhámos szerepére

Getty Images

A Hollywood Reporternek adott interjújában Lawrence elmondta, hogy azért vonzódott Mani projektjéhez, mert a rendező 2019-es filmje, az A Thousand Girls Like Me is nagyon megérintette őt.

Nyilvánvaló, hogy a Közel-Kelet rendkívül összetett és nagyon messze van, és miután az ember annyit látja a dolgokat a hírekben, ez nagyon gyorsan kétdimenzióssá tehet valamit. A félelem attól, hogy mindenki továbbáll és elfelejti a történteket, arra késztetett minket, hogy megpróbáljunk valami maradandóbbat alkotni

– mondta a színésznő.

Külön érdekesség, hogy Lawrence a Maria Grazia Chiuri által vezetett divatház két ruháját is viselte egy nap alatt. A már említett estélyi ruha mellett egy félig áttetsző, szürke kötésből készült ruhát is magára öltött.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images