Julia Roberts

Julia Roberts mézszőke bobra cserélte hosszú vörös haját

A 80-as évek kultikus filmjében, a Pizzavarázs című filmben való debütálása óta Julia Roberts két dologról vált ismertté: káprázatos mosolyáról és a címlapra kerülő hajpillanatairól. Ami az utóbbit illeti, a hétvégén ismét brillírozott: friss, mézszínű hajkoronával jelent meg.


Julia hajának evolúciója egy fejnyi, a gravitációt meghazudtoló, vörösesbarna fürtökkel kezdődött, amelyek a válla fölé omlottak – ez a megjelenés a Micsoda nő című filmben vált híressé.

A '90-es években rövidebb frizurákkal kísérletezett, többek között pixie vágással, Marilyn Monroe-ra emlékeztető, kócos platinaszőke bobbal és a Rachel-frizura különböző változataival.

Az ezt követő években a vállig érő frizuráról volt szó, melyet néha tincsesen, de leggyakrabban egyenesen hordott, a hajvégeket feldobva és oldalt elválasztva, a barna, az eper és az aranyszőke közötti árnyalatokban.

Aztán a kilencvenes évek végén rátért a hosszú, kifésült hullámokra, amelyek a vörös szőnyegen is beváltak. Vagy legalábbis azt hittük.

Június 16-án Julia Roberts részt vett egy sztárvendégekkel teletűzdelt adománygyűjtő gálán Los Angelesben, amelynek házigazdája Jo Biden volt. Az Instagramra posztolt fotón a színésznő a jelenlegi elnök, Barack Obama volt elnök és George Clooney oldalán látható, vadonatúj frizurával és hajszínnel.

Mellkasig érő, vörösesbarna haját levágta, és a válláig érő, réteges hajkoronára cserélte, amelyet hullámokkal lágyított. Úgy tűnik, Julia nyárra a szőke gyökereit is felvállalja (igen, Julia Roberts haja természetes szőke), egy lágy mézszőke árnyalattal, amely világos ugyan, de a platinával ellentétben melegséget kölcsönöz a bőrnek.

Mivel Courteney Cox is nemrég vágatta le a frizuráját, úgy tűnik, a lob újra trendi. De vajon ellophatja-e a bob koronáját, mint a legjobb nyári frizura? Meglátjuk!

Forrás: Glamour

Nyitókép: Getty Images