nő kalapban a tengerparton

Hasznos és menő – a legdivatosabb kalapok idén nyárra

Bár továbbra is a naptej legfontosabb eszköz a bőrünk védelmére nyáron, a kalapok is hatalmas segítset nyújthatnak, nem utolsó sorban pedig remek kiegészítők is.


Széles karimájú kalap

A széles karimájú kalap nemcsak klasszikus nyaralási megjelenés, hanem kiválóan védi az arcot, a nyakat és a vállakat az erős napsütéstől. Ezt a típust érdemes bőszárú nadrágokkal hordani. Felülre pedig egy pamut tank bodyt, amely hátul mélyen kivágott.

Ez a fazon időtálló, stílusis megjelenést eredményez, amely tökéletesen alkalmas az üdülőhelyen való lazulásra, egy grillpartira, de akár még munkába is.

Halászsapka

Shutterstock

A halászsapkák viselése hosszabbnak és karcsúbbnak láttatja az arcot. De itt is fontos a megfelelő ruha, amivel párosíthatjuk! Lazább viseletekhez érdemes kipróbálni, de a strandon is remek opció.

Színes napellenzők

Shutterstock

Mint sok más 90-es évekbeli trend, a színes napellenzők is visszatértek divatba. A Sporty Spice ihlette fejfedők ultramenők lesznek nyáron.

Fedora

Shutterstock

A fedora örök. A fedora igazából bármilyen puha kalap lehet, amelynek a tetején van egy bemélyedés, gyakran felpödört karimával és szalaggal. Egyszerre tud hihetetlenül elegáns és stílusos lenni, illetve egy lazább inggel a tengerparton bohém és kényelmes.

Baseball sapka

Getty Images

A baseball sapka egy örök klasszikus, ami szinte lehetetlen kiirtani a divatból. De miért is tennénk? Kényelmes, praktikus és trendi.