Egy Gucci-üzlet kirakata

A Gucci bemutatta legújabb tenisz kapszulakollekcióját

A Gucci kiadta a „Tennis Special” elnevezésű kapszulakollekcióját, mely a párizsi üzletek bemutatója után a most világszerte debütál egy új kampányon keresztül, amelyben Emma Cohen és George Loffhagen teniszezők szerepelnek.


A jelenlegi kollekció az 1970-es évek archívumából merített ihletet, beleértve az ikonikus teniszcipőt is, amely 1977-ben debütált. A stílus a 80-as évekig a sportolók és a divatikonok körében egyaránt a divat alapdarabjává vált, mely a hagyományos teniszruházatot kortárs eleganciával ötvözi.

A márka ikonikus GG monogrammal ellátott klasszikus teniszruhákat, pólókat és hozzá illő szetteket kínál azok számára, akik elegáns kiegészítőket keresnek, hogy az idei év tenniscore hullámát meglovagolhassák.

A márka új kollekciója monogramos sporttáskát, sapkákat, ütő hátizsákot és bőrből készült kézitáskákat is tartalmaz.

Sabato De Sarno kreatív igazgató egyik legújabb kollekciója, a „Tennis Special” erős márkamotívumokat tartalmaz, amelyek összekapcsolják a luxusház múltját és jelenét, miközben tisztelegnek a tartós örökség előtt - mindezt teniszsztárok bemutatásával, akik a márkát képviselik a pályán és azon kívül is.

A kollekció már világszerte elérhető az üzletekben, exkluzív bemutatókkal Milánóban, Londonban és Párizsban. A kollekció online is elérhető.