Megan Fox

Megan Fox különleges körmei igazi karácsonyi hangulatba hoznak

Általában ha meglátunk egy piros, fehér pöttyös hátteret, Minnie egér jut eszünkbe, aki kétségtelenül egy ikon, de nem tűnik divatdiktátornak. Ám Megan Fox legújabb manikűrjével ez az állításunk is elbukott.


Megan Fox egyértelműen a vörös időszakát éli. Amellett, hogy már közel három hónapja ragaszkodik az élénk vörös hajszínhez, a színésznő úgy döntött, hogy új francia manikűrjét egy kevésbé hagyományos irányba tereli: a fehér tippeket tűzpirosra cserélte − egészen pontosan a CND Devil Red nevű festékére.

Ezek a tippek az extra hosszú körmök közel felét elfoglalják, amit a CND Uncovered, egy semleges bézs alaplakk ellensúlyozott.

És bár ezek a részletek önmagukban is bőven elégségesek egy mesés manikűrhöz, Fox egy váratlan lépéssel még tovább ment.

Brittney Boyce körömművész több mint 150 apró, lekerekített fémszegecset applikált gondosan Fox francia manikűrjének piros részébe. A kis ezüst karikák felhelyezése Boyce elmondása szerint körülbelül egy órát vett igénybe, ami kicsit hosszabb idő, mint egy tipikus körömszalonos kezelés, de nyilvánvalóan megérte a várakozást.

Foxot a múlt hét végén a GQ Man of the Year partiján látták a manikűrrel, és az eseményen készült fotók alapján azt hihetnénk, hogy a pöttyök gyöngyök. De Cibelle Levi fotós gyönyörű közeli felvételének köszönhetően elképesztően tiszta képet kapunk arról, hogy minden bizonnyal ezüstszínű fémgömbök.

A megjelenés különlegesen sikkes, mégis elég klasszikus ahhoz, hogy univerzális legyen. Nem mellékesen, igazi karácsonyi hangulatot áraszt színeivel.

Forrás: Allure

Nyitókép: Getty Images