Kate Middleton egy rendezvényen

Örökre megváltoztatta ennek a dizájnernek az életét Kate Middleton

Vilmos herceg feleségéről eddig is köztudott volt, hogy imád jótékonykodni, ennél nagyobb segítséget viszont talán még senkinek sem nyújtott. Ékszereihez mindig többletjelentést társít, ez pedig legutóbbi megjelenésekor sem volt másképp.A Cambridge-i hercegnét legutóbb egy meseszép, zöld kabátban kapták lencsevégre, amikor Walesbe látogatott március elsején. Öltözékét egy visszafogott, mégis elegáns aranyfülbevalóval egészítette ki.

Korábbi cikkeinkben már írtunk arról, hogy Middleton milyen különleges jelentéseket társít ékszereihez. A hercegné egy jellegzetes szokása, hogy amikor elutazik valahova, akkor egy helyi dizájner termékeit viseli, hogy ezzel is támogassa a kreatív szakma tehetségeit.

A mostani aranyfülbevalókat Hayley Jones készítette, aki Walesben él, márkája pedig Spells of Love néven ismerhető. A fiatal ékszerkészítő így nyilatkozott a különleges reklámról :

„Egy ideje már megkerestem a stylistját, de nem számítottam semmilyen válaszra. A hercegnő fülbevalójából minden egyes darab azonnal elkelt, és elképesztő volt, hogy ennyi vásárlót elértem olyan országokból, amelyekről nem gondoltam volna, hogy hallottak a kis márkámról. Hihetetlenül hálás vagyok és megtisztelve érzem magam.”

A márkáról tudni érdemes, hogy minden egyes terméküket limitált számban, kézzel készítik. Mindemellett az ékszerek alapanyagait etikusan beszerzett kövekből gyártják, ezt ugyanis nagyon fontosnak érzik a tisztességes és szeretettel történő munkavégzéshez.