Katie Holmes az iHeartRadio Jingle Ball Awardson

Egyszerű kék farmerben tűnt fel Katie Holmes a vörös szőnyegen — imádták

Vörös szőnyeges rendezvényekre a sztárok általában a legdrágább és legstílusosabb öltözékeiket öltik magukra, ám néha pont ezek ellenkezőjével lehet elérni a kívánt sikert. Ezt legutóbb Katie Holmes mutatta be egy egyszerű kék, farmerrel, divatos megjelenését pedig mindenki imádta az eseményen.


A 90-es évek divatjához igazodva régebben rengeteg énekes és színész vonult vörös szőnyegre koptatott farmerekben. Ki ne emlékezne Mariah Carey megjelenésére, vagy Janet Jackson alacsonyan lógó nadrág és a kivágott bőrdzseki kombinációjára? Mellettük követte még ezt a trendet Cameron Diaz is, aki a Charlie angyalaiban betöltött szerepéhez híven bújt egy ilyen nadrágba.

A lista folytatásában helyet kaphatna még Halle Berry és Drew Barrymore is, de igazából a hasonló ikonikus ruhaválasztásoknak a sora szinte végtelen. Legutóbb Katie Holmes csatlakozott ehhez a neves csapathoz. Szettjéhez egy pántnélküli, derékba simuló ruhát választott, így felölről egy tökéletes estélyi ruha hangulatát keltette, alulról viszont egy teljesen más stílust lehetett megfigyelni.

Nadrágjának egy halványkék farmert vett elő a szekrényéből, melyet egy fekete sportcipővel társított. A választásával az óvatosságra és a minden helyzetre kész mentalitásra törekedett, hiszen ezzel a kombinációval megjelenhetett az iHeartRadio Jingle Ball Awards díszvendégei között, de akár egy esti bulira is bátran elrohanhatott volna benne.

​Miért pont a farmer lehet az egyik legjobb választás a vörös szőnyeges eseményeken?

Talán pont a meglepetés ereje miatt. Valószínűleg a rajongók, de még a fotósok és az újságírók se számítottak egy ilyen viseletre a rendezvényen, mégis megkapták, ez pedig csodálatra méltó és ritka bevállalás. A másik magyarázat az lehet, hogy Holmes ezáltal zavarba hozhatatlan magabiztosságát sugallt egy olyan környezetben, ahol mindenki törekszik a tökéletes részletességre.

@yahooentertainment First #Uggs, now dress-over-pants. How do we feel about this #Y2KTrend coming back?! 📷: Getty #KatieHolmes #JingleBall ♬ original sound - $

Nyitókép: Getty

Forrás: Vogue