rózsaszín körmök

6 körömszín nyárra, amitől garantáltan jobb kedved lesz

Képzeld el, ahogy a nyári nap megcsillan a fémes körmeiden, miközben a frissítő italodat kortyolgatod a teraszon. Vagy talán éppen valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és ahogy megmártózol a vízben, fényes aquakék körmeidet nyaldossák a hullámok.


Itt a nyár a küszöbön, jön a vibráló körmök szezonja

− vallja Julie Kandalec New York-i körömépítő művész is.

A 2024-es nyári körömszíntrendek a legélénkebb színekből merítenek. Az olyan árnyalatok, mint a zselés rózsaszín, a mandarin és az óceánkék egyértelműen „a melegebb hónapok energiáját és romantikus vonzerejét ragadják meg".

Az alábbiakban mutatunk néhány körömlakk árnyalatot, amit érdemes lesz beszerezned a nyárra.

​Vajsárga

Ez a pasztell vajsárga megdöbbentően jól viselhető a szokásos neutrális színek helyett − ráadásul ez az árnyalat gyönyörűen párosítható egy klasszikus nyári fehér pedikűrrel.

​Mandarin

A Fanta üdítőre és a nyári naplementére emlékeztető mandarin színből gyakorlatilag árad a nyár. A Kaliforniában élő Lonna Janee körömdíszművész szerint ez az árnyalat a „napraforgót vagy a napot” juttatja eszébe, ami az egyik legjobb nyári árnyalattá teszi.

​Óceánkék

Tavaly nyáron a medencés körmök vettek le a lábunkról, idén pedig inkább a tengerpart felé vesszük az irányt. A tengerparti óceánkék árnyalat önmagában vagy akcentusszínként is megfelelően merész a nyárra.

​Chili piros

Nyáron tombol a hőség − mi pedig egy tüzes, vörösen izzó körömlakkot ajánlunk hozzá. Ez a chilis-borsos árnyalat „energikus hangulatfokozó, amely az évszak vibráló energiáját adja vissza”.

​Metál

A metálfény továbbra is a nyár egyik kedvence, és a következő hónapokban a lila is utat tör magának a körmeinken. Próbálj ki valami hasonlót, mint ez a hűvös metálos levendula színt.

​Fehér

Fehér vászonszettek, fehér homokos strandok, klasszikus fehér pedikűr. A fehér körömszín gyakorlatilag a nyár szinonimája, és még a bőröd is barnábbnak tűnik mellette.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Shutterstock