Rövid rózsaszín női körmök

A rövid köröm ismét divatba jött – ezek az előnyei

Bár korábban a hosszú, manikűrözött körmök jelentették a nőiességet, a rövid körmök mára átvették az uralmat, hiszen praktikusak, elegánsak és kevés gondot jelentenek a mindennapokban.


Ahogyan a hosszú körmök, úgy a rövid manikűr sem való mindenkinek, de időtlen stílust képviselnek. Bármennyire is szeretjük a hosszú mandula, kocka körmöket, a rövid manikűrben van valami, ami még mindig kecsessé és elegánssá teszi a női kezeket. Arról nem is beszélve, hogy számos előnyük van.

A rövid körmöm előnyei:

A rövid körmök számos előnnyel járnak. Az egyik például az, hogy sokkal kisebb az esélye annak, hogy letörik, beszakad, vagy hogy a lakk lepattan róla. Ezen kívül nincs szükségünk semmire a karbantartásához. Annak is sokkal kisebb az esélye, hogy beleakad a ruhánkba, vagy a harisnyánkba, ami valljuk be, roppant bosszantó tud lenni. A kényelmi szempontokon kívül pedig a higiénia is sokkal biztonságosabb rövid körmökkel.

Attól pedig egyáltalán nem kell tartanod, hogy ha rövidek a körmeid, akkor már nem lehet őket szépre megcsinálni. Rengeteg mintát kipróbálhatsz rövid körmökön is, melyekből most mutatunk egy párat.