cseresznyés körmök

6 új körömtrend, amivel te lehetsz az idei nyár sztárja

Már csak néhány hónap van hátra a várva várt nyárig. Mivel az időjárás már most melegszik, sokan frissítenek egyet a hajszínükön, a ruhatárukon, és kipróbálnak egy új manikűrt.


2024 nyarára a szépség szerelmesei nemcsak a hajszínükkel (pl. „mosott farmer" haj à la Megan Fox), hanem a manikűrjükkel is merészebb vizekre evezhetnek. A nyári szezon játékosságára például gyümölcsös körömdizájnokkal − mint például a vibráló citrom, a piros cseresznye és a kacér eper – erősíthetnek rá.

Szükséged van egy kis inspirációra a nyári hangulatlapodhoz? Az alábbiakban mutatunk pár divatos körömdíszítési trendet a következő szezonra, amelyeket az iparág körömgurui osztottak meg.

​1. Nosztalgikus állatmintás manikűrök

A monokróm zebramintás részletektől a '90-es évek ihlette teknőspáncél tippekig, az állatmintás minták gyorsan terjednek. A teknősbékapáncél, a kígyóminta és a leopárdminta a következő hónapokban gyakran lesznek láthatóak a körmökön.

​2. 3D pillangó díszek

Tökéletes manikűrre van szükséged, ami a tavaszból a nyárba repít? A körömművészek a pillangókat, virágokat vagy absztrakt formákat ajánlják, amelyek szinte leugranak a körömről. A háromdimenziós változatok még jobban feldobják a megjelenést.

​3. Groovey '70-es évek

Margot Robbie és Blake Lively az elmúlt hónapokban 70-es évekbeli frizurára váltott, és ez a groove-os megszállottság hamarosan a körömdíszítésre is átragad. A retro ihletésű minták nagy visszatérésnek örvendenek majd, de egy modern csavarral, amely a kortárs esztétikához igazítja őket.

​4. Könnyen használható körömtetoválások

Nem vagy egy nagy körömművész? Lehet, hogy a körömmatricák lesznek az új legjobb barátaid. Az egyik legjobb hack az otthoni körömfestők számára a körömmatrica vagy körömtetoválás. Ezek jó módot kínálnak arra, hogy otthon is részletes és professzionális megjelenésű körömfestést érjünk el biztos kéz nélkül.

​5. Flashy Bejeweled körmök

Engedd, hogy a manid elkapja a nyári fényt, és a csillogó strasszkövek továbbszórják azt. A finom strasszkövektől a teljes drágakővel kirakott körmökig, hagyd, hogy a kezed beszéljen helyetted.

​6. Édes cseresznye részletek

A vibráló citromos minták mellett a piros cseresznye a nyár másik go-to nail art megjelenésre. Mi több, olyan ízlésformálók, mint Hailey Bieber és Kourtney Kardashian Barker is felbukkant már hasonló, cseresznyés megjelenéssel.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Shutterstock