Rózsaszín manikűrt viselő nő

Az 5 legmenőbb tavaszi körömtrend

A tavaszi ruhatárunk előszedése mellett a körmeinket is érdemes megújítani a melegebb időszak beköszöntével. Az alábbi körömtrendek közül fogunk tudni válogatni idén tavasszal.


1. Tejszerű árnyalatok

„A tej az új nude. A nude köröm klasszikus és letisztult változata, a tejes árnyalatok mindig könnyedén elegánsak és kifinomultak bármilyen bőrtónuson – ezek az árnyalatok uralták a kifutót a New York-i divathéten”

– mondja Sam Kendrew, a Mii Cosmetics oktatási vezetője.

2. Francia csavar

A klasszikus francia manikűr (rózsaszín alap fehér végekkel) az elmúlt években nagy visszatérésnek örvendett, de most a trend továbbfejlődik. A láthatatlan francia manikűr után a legújabb trend a Z generáció körében egy továbbgondolt változatát viseli e manikűrnek, melyben matricák, élénk színek és gyakran különböző textúrák szerepelnek a körömvégeken.

Daisy Trembath, a St. Michaels Resort körömtechnikusa azt javasolja, hogy a fehér végeket cseréljük élénkpirosra, mely nagyszerű módja annak, hogy felélénkítsük a megjelenésünket.

3. Pasztell örvények

A pasztellszínű örvényes dizájn idén tavasszal a sokszínűség fanatikusai körében nagy divat lesz Trembath szerint. Ha finom ecsettechnikát kombinálunk a pasztellszínek kiválasztásával, fényes fedőlakkal megkoronázva, akkor egyszerű, de ütős tavaszi dizájnt kapunk.

4. Pink

A Viva Magenta a Pantone év színe, és az idén megjelenő Barbie-film miatt a Barbie-szerű manikűrök állandó megjelenéssé válnak.

A leghalványabb pirosítótól a legvilágosabb fuksziáig, a szépen reszelt körmöktől a hosszú akrilokig, idén tavasszal személyre szabhatjuk a rózsaszínt.

5. Korall

Telített naplemente árnyalat a körmeinken? Nagy igen!

A korall régi kedvenc, amelyet gyakran látunk a tavaszi/nyári kifutókon, egy univerzális hangulatjavító árnyalat, amely garantáltan feldobja a legsötétebb napokat is.