Megan Fox

Megan Fox ismét váltott: merész hajszíne lehet a tavasz árnyalata

Megan Fox jó úton halad afelé, hogy hajszíneivel a szivárvány minden színét bejárja. Az ezüst, a platina szőke, a réz, a cseresznye kólavörös és legutóbb a vattacukor rózsaszín után a színésznő tavaszra egy teljesen új árnyalatot választott − és ezzel (majdnem) az egész színskálát felöleli.A sztár ismert arról, hogy a szőke, a rózsaszín és a vörös különböző árnyalatait váltogatja, de ezúttal úgy döntött, hogy egy fejessel beleveti magát a Titanic jéghideg vizébe. Megan új haja nem csak sokkal rövidebb − az épphogy csak a válla fölé érő haját egy elegáns, tompa bobra vágatta −, de ultra jeges, elektromos kék színű.

Azt még nem tudjuk, hogy ez mit jelezhet a színésznő életében, de ez az első alkalom, hogy Fox kék hajat visel.

Bár azt nem tudjuk, mi áll Megan új esztétikája mögött, azt viszont tudjuk, hogyan jutott ehhez a külsőhöz. Megan frizuráját és hajszínét a stylistja, Dimitris Giannetos jóvoltából kapta, aki az összes hajátalakítását felügyelte, a szőkétől a vörösön át a rózsaszínig. Szerencsére volt olyan nagylelkű, hogy megosztotta a kulisszák mögötti fotókat, és azt is, hogyan érte el a metamorfózist.

Dimitris szerint, aki az árnyalatot farmerkéknek nevezi, Megan jeges, elektromos árnyalatát nem mással érte el, mint dobozos festékkel. Megan haját a L'Oréal Paris Feria Multi-Faceted Shimmering Permanent Hair Color 411 Sapphire Smoke árnyalatával festette be, amelyet a L'Oréal „füstös kékként" ír le.

Bár szeretjük a DIY-barát hajátalakításokat, miszáj tisztázni egy dolgot: Dimitris azért tudott ilyen drámai hajváltozást elérni csupán dobozos festékkel, mert Megan haja már eleve világos volt (és valószínűleg szőkített is, mielőtt rózsaszínre festették volna). Azaz ha a hajad jelenleg szőke vagy világos, akkor nyugodtan fogd te is a dobozos festéket.

Ha azonban a hajad sötétebb, akkor erősen javasoljuk, hogy keress fel egy profi coloristot, aki fokozatosan világosítja ki a hajad. A profik azt tanácsolják, hogy egy szalonlátogatás során ne lépd túl a négynél több fokozatú világosítást.

De természetesen bátran használd Megan Foxot szépségápolási és hajszín inspirációként.


Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia