Madelaine Petsch színésznő vörös hajjal áll bőr mini ruhában

Női hajstílusok, amik bizonyítják, hogy a vörös az év színe

Bár az időjárás mostanában többször is megtréfált minket, a tavasz hivatalosan is itt van és azzal együtt a tavaszi hajtrendek is. Azt korábban már elárultuk, hogy mely női hajstílusok viszik a prímet 2023-ban, most pedig a színekről fogunk beszélgetni, azon belül is a vörösről, ami úgy tűnik hivatalosan is az év hajszíne lett.


Mutatjuk mely frizurák állnak jól a vörös színnek! 

Emma Chamberlain

Ez a kilencvenes évek stílusú, rézszínű bob a stílus megtestesítője.

Dove Cameron

Dove Cameron ikonikusan hosszú haja új, cseresznyepiros színt kapott, ami egyszerűen lenyűgöző és azonnal beleszerettünk.

Ice Spice

Bizony az extrán göndör fürtöknek is fantasztikusan áll a rézszín.

Kendall Jenner

A barnás tónusokkal rendelkező nők se féljenek bevállalni ezt a színt, hiszen Kendall Jenner az élő példa arra, hogy remekül áll majd nekik is.

Phoebe Dynevor

A Bridgerton család sztárja, Phoebe Dynevor rézvörösre festett haja rétegesre vágva egyszerűen lenyűgöző - imádjuk.

Madelaine Petsch

Madelaine Petsch apait-anyait belead, ha vörösről van szó. Az Instán pózolt egy piros ruhában, piros körmökkel és gyönyörűen göndör, rézvörös fürtökkel. Valószínűleg imádja a vöröset, mi pedig rajta szeretjük.

Megan Fox

És végezetül a nő, akinek igazából köszönhetjük, hogy a rézvörös szín újra divatba jött. Fox az év elején a Vanity Fair Oscar's After Partyján debütált középhosszú rézvörös frizurájával, mi pedig odavagyunk érte.


Nyitókép: Getty

(Marie Claire)