Megan Fox

Felejtsd el a fülpiercinget, a körömpiercing most sokkal menőbb

Amikor Megan Fox megváltoztatja a manikűrjét, a szépségvilág egészében megváltozik valami. Manikűröse, Brittney Boyce nem egyszerűen csak kifesti a színésznő körmeit − kis remekműveket alkot, tele apró, egyedi meglepetésekkel.


Ezalól legújabb szettje sem kivétel: egy csillogó manikűr, amelynek minden egyes hegyéről kis ezüst láncok lógnak le. Ha eddig a fülpiercingek rabja voltál, felejtsd el, most már körömpiercingek hódítanak!

A február 18-i People's Choice Awards-ra Fox és Boyce egy fényes, ezüstös, krómozott manikűrt készített. Fox körmei klasszikus hosszú mandulát formáztak, és olvadt fémes ezüst és króm kombinációval lett lefestve. A kis lógó charmokat kis lyukakon keresztül rögzítették a köröm hegyénél. A strasszköves csillagok, szívek és keresztek csak úgy szikráztak, ahogy Fox mozgatta az ujjait, és még több fényt adtak az amúgy is vakító krómnak.

A apró charmok és a 3D-s textúrák Fox manikűrjének egyik állandó alapkövei. A Grammy-díjátadóra Boyce apró ezüstkereszt bűbájokat helyezett Fox rágógumi rózsaszínű körmeinek közepére. Januárban eltért a szokásos extra hosszú körmeitől, és egy rövid és édes szettet készített neki, amelyet holografikus buborékszívekkel hangsúlyozott, a színes lakkról pedig váratlanul semlegesre váltott.

Azelőtt Boyce aprólékos munkával kis ezüstgolyókat helyezett fel Fox piros francia manikűrjének végeire.

A legdicsőségesebb kollaborációjuk azonban egyértelműen a BOYS SUCK feliratú 3D-s ezüst krómozott szett volt, amelyet Fox a Pretty Boys are Poisonous (A csinos fiúk mérgezőek) című könyvének népszerűsítéséhez viselt. Boyce szerint a körmök elkészítése bő öt órát vett igénybe, de minden másodperce megérte.

Úgy tűnik, lassan már egy kiállítást is lehetne rendezni Megan Fox legjobb körömdíszítéseiből. Mi nyitottak lennénk rá!

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Profimedia