Sydney Sweeney

Mindenki Sydney Sweeney elbűvölő masnis körmét akarja majd idén

Lehet, hogy te is észrevetted már, hogy a kokett trend − mely esztétikának kulcseleme a masni − hónapok óta erősödik. Olyan hírességek viselnek a szalagokat és masnikat a hajukban, mint Jennifer Lopez, Mandy Moore, vagy Megan Fox. Bár Sydney Sweeney is játszott már ezzel a megjelenéssel, most új szintre emelte a trendet.Sweeney a múlt héten igazi Valentin-napi − vagy inkább a Galentine napi (a gal lányt, nőt jelent) − hangulatban volt, mivel egy csak hölgyeknek szóló partit rendezett. És akárcsak Hollywoodban, a masnik itt is mindenhol ott voltak: a falakon, a tortán, Sweeney ruháján − és a körmein.

Zola Ganzorigt körömművész készítette Sweeney-nek a gyönyörű manikűrt, amelyet a színész az Instagram storyjában mutatott meg. Egy hosszú, ovális formával kezdett, amit a legszebb halvány rózsaszínnel festett – csak hogy később egy kicsit megbolondítsa a dolgokat.

Legalább négy különböző típusú háromdimenziós masni van a körmein: egy majdnem fehér, szalagszerű masni a középső ujján, egy átlátszó masni a hüvelykujján, egy szögletes végű masni a mutatóujján, és egy cseresznye-szerűvé átalakuló masni a gyűrűsujján.

De nem a masnik az egyetlen díszek Sweeney manikűrjén. Ganzorigt különféle szíveket is felragasztott, így az amúgy is kacér manikűr különösen romantikusnak hat.

Ha épp a körmösödhöz készülsz, Valentin-nap ide vagy oda, vidd magaddal ezt a nagyszerű inspirációt! Végtére is, semmi jele annak, hogy a masni trend egyhamar véget fog érni.

Forrás: Allure

Nyitókép: Shutterstock