egy lány piros körmökkel fogja a teával töltött bögrét sálba burkolózva

Ez a 7 manikűr uralja majd a téli körömtrendeket

Ha a téli körömtrendekről van szó, rengeteg különböző irány mutatkozik. Megmutatjuk az idei hideg évszak legjobb manikűrjeit, hogy te is meríthess belőlük egy kis inspirációt.


Ott vannak a klasszikusok: a vörösek és a csillogás. De feltűnt pár szokatlan újdonság is a palettán, mint az airbrush aurás körmök, boszorkányos manikűrök és néhány rendhagyó árnyalat.

Megkérdeztük a manikűrösöket, hogy mi a véleményük arról, mire kell figyelni, ha beköszönt a tél. Íme, a szakértők tanácsai.

​1. Tükörkörmök

Viszlát mázas rózsaszín körmök, helló tükörkörmök mély színekben, megawattos csillogással. A körmösök szerint a „tükörkróm púder a mélyebb tónusú színeken" nagy divat lesz. Ez „mázas hatást kölcsönöz a klasszikus őszi/téli körmöknek". A luxus körömművész, Harriet Westmoreland számára „az egyik legnagyobb nail art trend a króm lesz”.

​2. Tiszta

A grunge glam a körmeinkre is átterjedt, ahol olyan hangulatos goth-girl árnyalatokat látunk, mint a tengerészkék és a koromfekete, amelyeket fényesebb kivitelezéssel lágyítanak. A hatás olyan, mint egy finom harisnyanadrág, de manikűr formájában.

​3. Piros

Csak azért, mert a téli vörös kiszámítható, még nem jelenti azt, hogy nem lenyűgöző. Ráadásul ezen a télen az árnyalat egy sereg más alapszínnel keveredik. A mélyvörös, a tintás vörös és a cseresznyepiros mind nagy divat lesz, nemcsak a körmök, hanem a divat szempontjából is.

​4. Csillogás

Hogy mi a legjobb idő a csillogásra? Kétségkívül a tél, amikor szükségünk van az extra feldobódásra. A tél a csillogásról és a glamról szól. A partiszezon közeledtével nincs is izgalmasabb, mint egy kis fény. A vidámság és az elegancia tökéletes kombinációját érheted el velük, akár vékony francia hegyként vagy akár egy negatív térbeli hegy kialakításával.

​5. Barna

Láttuk, hogy a tejeskávé körmök, a mokka körmök és a kókusz körmök ősszel mind szárnyra kaptak. Az idei tél pedig a csokoládés, kávés korszak felemelkedését hozza. Ez az árnyalat drágának és elegánsnak tűnik. Mindenképpen olyan színt válasszon, amely a illik a bőrtónusodhoz. A hűvösebb barnáknak inkább kék/szürke alaptónusuk van, és inkább a hűvös bőrtónusokhoz illenek, a melegebb barnák melegebbnek tűnnek, több vörös van bennük, ezek univerzálisabbak, de nagyon jól működnek a melegebb bőrtónusoknál. Akár kombinálhatod is a két legnépszerűbb trendet (vörös és barna) egy divatos új árnyalatot létrehozva.

​6. Airbrush aurák

Az „airbrush" vagy „aura körmök" egyre nagyobb rajongótábort szereznek azok között, akik valami művészibbre vágynak. Ahogy a neve is mutatja, a technika során a körömre festéket visznek fel, hogy úgy tűnjön, mintha egy airbrush-gépet használtak volna. Az aura trend ugyanezt az elvet követi.

​7. Boszorkányos

A grunge girl mozgalomból kinövő boszorkányos körmök saját altrenddé váltak, és egyszerre kísértetiesek, kifinomultak és lenyűgözők. Láttunk már koromfekete tőrhegyeket, misztikus csillagokat és holdakat a manikba építve.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Unsplash