Piros körmök

Szakértők szerint ezek a legtrendibb piros manikűrök most

A vörösbor árnyalatától az élénk pirosig minden trendi árnyalatot és manikűr inspirációt megmutatunk.


A legszebb piros manikűrök szerepet játszottak a történelem legikonikusabb szépségpillanataiban. Diána hercegné ikonikus bosszúruhájához piros manikűrt választott. A Chanel Rouge Noir lakkja pedig Uma Thurman szinonimája a Ponyvaregényben és még sorolhatnánk a végtelenségig a piros manikűr történelmi szerepeit. A piros manikűr tehát egy klasszikus körömtrend már évtizedek óta. Lássuk hát, hogy idén milyen formában trendi igazán.

Élénk piros


Az élénk piros ugyanolyan klasszikus szín a körmökön, mint rúzs formájában. Ez a szín a legtöbb, ha nem minden bőrtípuson jól mutat. Az évnek ebben az időszakában szinte öröm ilyen színt látni a körmökön, főleg, ha sokat esőzik és borongósabb az időjárás.

Vörösbor 

Akárcsak a mélybarna szín, úgy a vörösboros árnyalat is remekül illik az őszi-téli időszakhoz. Az pedig csak extrán jó hír, hogy ezek az árnyalatok szinte mindenhez passzolnak.

Piros francia

A francia manikűrnél és a piros színnél nincs semmi klasszikusabb. Így ezt a kettőt vegyítve megkaphatjuk a modern kori klasszikus körömtrendet. Ha pedig kicsit extráznánk a dolgokat halloweenre, akkor rakassuk vércseppeket valamelyik ujjunk körmére.

Krómos piros

A krómozott körömtrend már több mint egy éve divatba jött és úgy tűnik, továbbra sem szeretne eltűnni. Az ünnepi időszakot tökéletesen feldobhatjuk egy vörös krómozott manikűrrel. Hiszen télen sosem lehet sok a csillogás.