Joe Jonas és Sophie Turner

Joe Jonas exei összefogtak: Sophie Turner Taylor Swifttel indult az éjszakába

Taylor Swift egyértelmű választ adott a Sophie Turner-Joe Jonas válásról szóló nőgyűlölő narratívákra azzal, hogy Turner mellé állt − méghozzá szó szerint.


Az énekesnőt − aki 2008-ban rövid ideig maga is járt Jonasszal − Turnerrel együtt kapták lencsevégre New Yorkban. A két sztár az olasz Via Carotában vacsorázott a barátaikkal, ahova mindketten mesés szettben és egymásba kapaszkodva érkeztek. Swift egy piros Reformation-ruhát viselt egy EB Denim hosszú farmerkabáttal és egy Reformation-csizmával. Turner eközben egy szürke, felemás crop topban és hozzá illő nadrágban jelent meg.

A Elle szerint hajnali 2-ig ott voltak, persze a Jonas-szal közös múltjukat ismerve könnyen elképzelhető, hogy jó sok megbeszélnivalójuk volt.

Ez Turner első nyilvános kiruccanása a válókereset benyújtása óta, leszámítva a Joan, a hamarosan induló ITVX sorozat forgatásán való megjelenéseit.

Turner egyébként Swift-rajongó. Amíg Jonas felesége volt, a 2021 áprilisában a Fearless című, „Mr Perfecetly Fine” Joe Jonasszal történő szakításáról szóló Swift-dalt is megosztotta, amikor az megjelent. Turner egyébként utolsó Instagram-posztjában, mielőtt kiderült volna, hogy ő és Jonas szakítottak, egy fotót osztott meg magáról, amelyen barátságkarkötőt visel a Jonas Brothers koncertjén. Az egyikre az volt írva, hogy „Mr. Perfectly Fine". A barátságkarkötők fontos részei Swift Eras turnéjának, így Turner ezzel is odabólintott Swift felé.

Swift annak idején nyilatkozott is arról, hogy Jonas telefonon dobta őt. 2008 novemberében, amikor a szakításról kérdezték, a 18 éves Swift azt mondta Ellen DeGeneresnek:

Egyszer majd találok valakit, aki igazán nekem való. És amikor megtalálom azt a személyt, még csak nem is fogok emlékezni arra a fiúra, aki 25 másodperc alatt szakított velem telefonon keresztül 18 éves koromban.

Tizenegy évvel később Swift bocsánatot kért, amiért akkoriban Jonast „pellengérre állította". „Most már nevetünk rajta” − mondta 2019-ben.

Ami Jonast és Turnert illeti, Jonas szeptember 5-én adta be a válókeresetet. Miközben a Jonas oldaláról származó források megpróbálták nem túl hízelgő színben feltüntetni Turnert, amikor a szakításról beszéltek, a pár kiadott egy közös nyilatkozatot:

Négy csodálatos házassági év után úgy döntöttünk, hogy barátságosan véget vetünk a házasságunknak. Sok spekuláció létezik arról, hogy miért, de ez egy közös döntés volt, és őszintén reméljük, hogy mindenki tiszteletben tudja tartani a magánéletünkre vonatkozó kívánságainkat a magunk és a gyermekeink érdekében.

Nyitókép: Getty Images