Joe Jonas és Sophie Turner

Joe Jonas és Sophie Turner válnak: házasságuk „menthetetlen"

Annak ellenére, hogy Joe Jonas legutóbbi Instagram-posztjában még viseli a jegygyűrűjét, a Sophie Turnerrel kötött házassága véget ér − és ő húzta meg a ravaszt.


Nemrég nyilvánosságra került a hír, miszerint Jonas beadta a válási papírokat Miamiban. Közös felügyeletet kért két lányuk felett, akik 3 és 1 évesek. Az outlet szerint a beadványban azt írta, hogy „a felek közötti házasság helyrehozhatatlanul megromlott".

Turner és Jonas szigorú házassági szerződést kötöttek. A Blast már korábban megosztotta a részleteket: Jonas megtartotta a zenei jogdíjakat, Turner a televíziós és filmes bevételeit. Minden, a házasságuk előtt megszerzett ingatlan a tulajdonos nevén maradt. Az egyetlen dolog, amit a párnak a bíróságon kell majd megoldania, az a gyermekfelügyelet és a gyerektartás.

A TMZ szerint Jonas és Turner már legalább hat hónapja vitatkoznak. Turner május óta az Egyesült Királyságban forgat, az ITVX Joan című sorozatát.

Joe Jonas \u00e9s Sophie Turner

Fotó: Getty Images

Turner képviselője nem válaszolt a kommentekre, amikor először jelentek meg a hírek arról, hogy Jonas válóperes ügyvédeket fogadott. Egy forrás szerint a pár „nagyon különböző életmódja" volt a tényező Jonas beadványában.

A források szerint valószínű, hogy Jonas „50 százaléknál jóval több fizikai felügyeleti jogot" fog kérni.

Turner és Jonas először 2016-ban kezdtek randizni, amikor Turner még csak 20 éves volt. Jonas hét évvel idősebb nála. Egy évvel később eljegyezték egymást, majd 2019 májusában összeházasodtak. Első lányuk, Willa 2020 júliusában, második lányuk pedig 2022-ben érkezett. Turner 2022 májusában az Elle-nek beszélt arról, hogy mennyire szeretne visszaköltözni Nagy-Britanniába a mentális egészsége miatt.

Annyira hiányzik Anglia. Az emberek, a hozzáállás, minden. Lassan visszahúzom a férjemet. Nagyon szeretek Amerikában élni, de a mentális egészségem érdekében a barátaim és a családom közelében szeretnék lenni. És a lányom miatt is − szeretném, ha olyan oktatásban és iskolai életben részesülne, mint amihez nekem is szerencsém volt. Ideális esetben Anglia lenne a végső célállomás, de Joe-t sokáig kellene győzködni!

− nyilatkozta akkor.

Forrás: Elle

Nyitókép: Getty Images